Девојки јас имам многуу тесен отвор, а тој кога става кондом му се спушќа, мене ми е многу страв без но изгледа нема друго решение..не знам што да правам, многу ли ќе биде ризично без додека ме скине?
И јас го имав тој проблем со маж ми, па со тек на време се среди. Ризик се инфекциите. Ако дечко ти нема односи претходно или имал со кондом, не би требало да имаш инфекција. И внатре свршување никако.
@SummerGirl тој има имано односи претходно, но глупо ми е да прашувам дали секогаш имал без или со..Нема шанси внатре свршување но што ако ете тој не се осети, иако тој ме уверува нема шанси, и да не се плашам.. @Amateur многу пробувавме со кондом и му се спушќа и не бива и небива, а и јас се осеќам како гума да ми става..Мене ми е прашањето додека ме скине ќе биде ли многу ризично од бременост ако имаме без а откога ќе ме скини и јас ќе бидам поопуштена и тогаш нема шанси без..Секогаш сум била против за без, но ете небива, неможе до крај да одиме...
Ако не си сигурна, немој без кондом. Многу лесно може да се добие инфекција. Ако имате со кондом, нека го извади пред да сврши. Така ти е најсигурно.
@SummerGirl @Amateur Фала на мислењата, сега мислам дека никогаш нема да се скинам....знам дека нема да може да влезе со, а јас нема да бидам сигурна без.. Ова веќе почна да ми станува комплекс..