@SummerGirl @Amateur Зашто ова веќе ми станува навистина проблем, со мојот бивши идевме долго време и кога дојде време за ова, пак истата приказна, тогаш бев далеку неопуштена, ми рече дека имам тесен отвор, пробуаввме и не бидна, и раскинавме.. Со овој истата приказна, сега сум 18год, кратко време сме заедно ама тоа не ми е важно зашто тој прави да се чуствувам многу опуштено...не ми е толку страв од болка, колку од фактот дека ќе имаме без..
раскинавте поради тоа? само лабаво, не мисли многу на тоа и верувај не си тооооолку тесна како што те убедуваат. Аман со прикаски за мали деца. Реков, се во свое време. Премногу анализа носи до парализа. Само лабаво и опуштено (и секако со кондом)
@Amateur секогаш мислев дека ќе ми биде прв, секогаш мислев дека мора да бидеш долго со некој за да се случи тоа, да те неизмерно....Идевме година ипол, планирав дури датуми и сакав да биде некој посебен момент но како поминуваше времето јас се повеќе го чуствував како одбивен и кога дојде време да имаме јас имав едно прелошо чуство, не беше така како замислував, како да не го сакав повеќе...А и дознав дека се гледа со други за таа работа, ми стана одбивен а и јас самата, живеав во бајка и јасно ми е дека го измачував и него и мене и му раскинав.... Фала ти за советите следнипт пат ќе пробувам со, и ќе се обидам да бидам многу опуштена е и тогаш ако не бидне, не знам.
Ajde site da se oblozime, ke i vleze na mila ili nema da i vleze? Ja vikam ke i vleze, a vie sto mislite? Hahahaa
ако продолжиш толку длабоко да мислиш и анализираш што-како и правиш бајки со мозокот - нема да се деси. реков, еве пак - само опуштено и со кондом. Не паѓај на прикаски за мали деца.
Какви се овие мислења? Јас би рекла да не практикуваш секс уште барем 5 години. „Никогаш нема да се скинам???“ Ако веќе си упорна, секогаш користи кондом. СЕКОГАШ.
KAj mene bese bez kondom, sekako ne zavrsivme do kraj mi potekoa nekolku kapki krv, bese bolno sekako, ali nisto strasno site go proagjame toa, koj porano, koj podocna