Вие младите сега Се прашувате,тоа е убаво но не претерувајте,оставете некои работи да се случат ненадејно така е многу послатко верувајте.Знаете се надевам се за тоа како да се заштитите,друго и не ви е потребно.Дозволете се да си тече по свое,непланираното е секогаш подобро.Од искуство зборувам
Нај убаво нешто е кога не планираш на тоа или пак да мислиш еј како ке биде ке боли ли нема ли.Едноставно препушти му се целосно на партнерот,уживај(на пример замислувај си како сте сами на пуст остров )Верувај ми најдобро е така.Ти кажувам од искуство,и јас прв пат така си мислев сите ми кажуваа различно и 2 месеца тој јадниот се мачеше ама на крај излезе неиспланирано и не ни мислев на тоа дека ке боли едноставно на ништо САМО УЖИВАЊЕ и бидна тоа шо требаше.Поззз
И мојот прв пат не беше со крв, дечко ми ништо не ми рече за тоа, знае како одат тие работи и дека ми е прв, Само кажа - ее супер, ме спаси од перење чаршафи
и кај мене немаше крв јас си мислев дека не ме скапал по што малку ни траеше првиот пат аама и следниот немаше крв и бев на доктор и докторот ми рече дека некои имале еластичен химен епа изгледа јас сум една од нив
Кај мене имаше крв... Не многу, но имаше. Бев доволно опуштена и осетив многу мала болка, краткотрајна.
Првиот пат немаше крв, а ме болеше, ама дечко ми беше премногу нежен, душичка беше тоа слатка болка. крв имаше дури на третиот пат, некако пак не сакаше да влезе, и одеднаш осетив една кратка остра болка и една голема капка крв...
Првиот пат немаше крв. Најчудно е што некој час после третиот пат имав малку крв и потоа не, но ден денес не сум сигурна дали беше од тоа затоа што другиот ден ми дојде Цел живот ќе се прашувам
Испаѓа дека првиот пат многу малку девојки крварат Сепак тоа не е никаков знак за невиност, ни јас не прокрварев, али дечко ми си знаеше, не е битна крвта, тука влегувањето, дали иде лесно или тешко. Ги жалам девојките кои не прокрварувале во минатото, а биле невини Ги шетале на бел коњ, пошто не им верувале дека се невини. Душички
И мене ми се случи истото,не искрварив ниту капка крв не потече ама машкото што ме скина знаеше дека ми е прв бидејќи сепак се осеќа...
Немаше крв ни кај мене само кога се избришав имаше како нешто бледо-розеникаво , ваљда некоја бледа крв
Ни розевко ни кафеавко никакво немаше кај мене првиот пат.. дури по две недели ми протече крв и тоа не беше како менструација туку капка-по капка и беше обилно
Кај мене имаше доста обилно крв, прво мислев дека не е мн неколку капки, ама после почна да тече. И наредниот ден имаше доста, ама после прекина
Кај мене немаше ни капка крв! Ни капка првиот пат! После неколку месеци се појави крв во текот на сексуалниот однос тогаш бев пресреќна и јас и дечко ми хаха
Со доста големко количество на крв...Дракула да ми беше дечко,освен што ќе се омрсеше и ќе се нахранеше да му држи ситост еден месец
ni kaj mene nemase krv,bese neplanirano spontano,samo sto za zal ne bese onaka kako sto jas go zamisluvav,se sluci kaj mene doma,i jas iskreno ne osetiv bolka kako nekoi samo bev napnena isplasena malku sto e i normalno za prv pat i koga vleze vo mene cel se trgna od mene i mi kaza cestito ne si veke nevina jas se zbrkav se isplasiv,vikam ama sig ima krv na carsavot a nemase nis toj kako poiskusen rece nemora da ima krv toa moze da bide epten malce ili pa ic i se poznava koja devojka e nevina a koja ne pozzzz do takvite kako mene