Првиот пат со крв или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 27 ноември 2009.

1. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    345
    Вие младите сега Се прашувате,тоа е убаво но не претерувајте,оставете некои работи да се случат ненадејно :D така е многу послатко верувајте.Знаете се надевам се за тоа како да се заштитите,друго и не ви е потребно.Дозволете се да си тече по свое,непланираното е секогаш подобро.Од искуство зборувам :lol:

2. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Нај убаво нешто е кога не планираш на тоа или пак да мислиш еј како ке биде ке боли ли нема ли.Едноставно препушти му се целосно на партнерот,уживај(на пример замислувај си како сте сами на пуст остров :) :) )Верувај ми најдобро е така.Ти кажувам од искуство,и јас прв пат така си мислев сите ми кажуваа различно и 2 месеца тој јадниот се мачеше ама на крај излезе неиспланирано и не ни мислев на тоа дека ке боли едноставно на ништо САМО УЖИВАЊЕ и бидна тоа шо требаше.Поззз ;)

3. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    И мојот прв пат не беше со крв, дечко ми ништо не ми рече за тоа, знае како одат тие работи и дека ми е прв, Само кажа - ее супер, ме спаси од перење чаршафи :P

4. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    744
    и кај мене немаше крв јас си мислев дека не ме скапал по што малку ни траеше првиот пат аама и следниот немаше крв и бев на доктор и докторот ми рече дека некои имале еластичен химен епа изгледа јас сум една од нив

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Кај мене имаше крв... Не многу, но имаше. Бев доволно опуштена и осетив многу мала болка, краткотрајна. :)

На sacyto му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.927
    Првиот пат немаше крв, а ме болеше, ама дечко ми беше премногу нежен, душичка :) беше тоа слатка болка. крв имаше дури на третиот пат, некако пак не сакаше да влезе, и одеднаш осетив една кратка остра болка и една голема капка крв...

7. bornthisway

bornthisway Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    30
    Првиот пат немаше крв. Најчудно е што некој час после третиот пат имав малку крв и потоа не, но ден денес не сум сигурна дали беше од тоа затоа што другиот ден ми дојде :) Цел живот ќе се прашувам :D

8. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    54
    Без крв,не прокрварев воопшто,а толку многу се плашев што и како ке биде,колку ли крв ке ми истече :D

9. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    373
    Испаѓа дека првиот пат многу малку девојки крварат :D :D :D

Сепак тоа не е никаков знак за невиност, ни јас не прокрварев, али дечко ми си знаеше, не е битна крвта, тука влегувањето, дали иде лесно или тешко.

Ги жалам девојките кои не прокрварувале во минатото, а биле невини :worried: :worried: Ги шетале на бел коњ, пошто не им верувале дека се невини. Душички :worried:

На Zbuneta20 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kateibale

kateibale Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    И мене ми се случи истото,не искрварив ниту капка крв не потече ама машкото што ме скина знаеше дека ми е прв бидејќи сепак се осеќа...

11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.208
    Допаѓања:
    47.841
    Немаше крв ни кај мене :( само кога се избришав имаше како нешто бледо-розеникаво , ваљда некоја бледа крв :^) :?:

12. Mala-Lagana

Mala-Lagana Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Ни кај мене немаше крв... Имаше малце розеникаво, ама крв како крв не.

13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.097
    Ни розевко ни кафеавко никакво немаше кај мене првиот пат.. дури по две недели ми протече крв и тоа не беше како менструација туку капка-по капка и беше обилно :)

14. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.346
    Допаѓања:
    105.403
    кај мене имаше крв ама не многу, неколку капки :)

15. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.655
    Допаѓања:
    6.407
    Кај мене имаше доста обилно крв, прво мислев дека не е мн неколку капки, ама после почна да тече. И наредниот ден имаше доста, ама после прекина :)

16. Glare

Glare Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    Кај мене немаше ни капка крв! Ни капка првиот пат! После неколку месеци се појави крв во текот на сексуалниот однос тогаш бев пресреќна и јас и дечко ми хаха :rofl:

17. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Со доста големко количество на крв...Дракула да ми беше дечко,освен што ќе се омрсеше и ќе се нахранеше да му држи ситост еден месец :lol: :lol:

18. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    72
    Немаше воопшто крв. Ни тогаш, а ни подоцна.

19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    дали 2 - 3 капки крв имаше.. скоро ичч.. :)

20. Dzverche

Dzverche Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    37
    ni kaj mene nemase krv,bese neplanirano spontano,samo sto za zal ne bese onaka kako sto jas go zamisluvav,se sluci kaj mene doma,i jas iskreno ne osetiv bolka kako nekoi samo bev napnena isplasena malku sto e i normalno za prv pat i koga vleze vo mene cel se trgna od mene i mi kaza cestito ne si veke nevina jas se zbrkav se isplasiv,vikam ama sig ima krv na carsavot a nemase nis toj kako poiskusen rece nemora da ima krv toa moze da bide epten malce ili pa ic i se poznava koja devojka e nevina a koja ne pozzzz do takvite kako mene

На Brave.Girl му/ѝ се допаѓа ова.