иста бев и јас....ме заболе малку,ама крв-никаде!!! бев запознаена дека може да не тече одма,после 2-3 саати или пробабли утредента,ама ништоооо....
мене првиот пат ми беше со крв значи не многу онака 6,7капки крв хм јас си замислувам којзнае колку цела река ке истече но исто и вториот пат имаше крв зш првиот не ме скина до крај од што ме болеше,и така па веке третиот почнавме да се се*саме
мене првиот пат имаше ставив и улошка са секој случај но немаше многу на неа наредниот ден и веќе од вториот пат немаше ништо
Кај мене за време на односот и неколку саати после тоа немаше ништо, а помала секогаш си мислев дека штом навлезе, готово, ке има крв до колена. Stupid & silly me. Сабајлето кога појдов до WC, на хартијата со која се избришав имаше малку крв и едно ептен мало, тенко парче како мембрана кое веројатно се откинало од остатокот од хименот и тоа беше се` од мојата famous virginity.
Без. Единствено на кондомот имаше бледи траги од крв, а наредните 2 дена носев дневна влошка и имаше бледи траги како на почеток на менструација.
Првиот пат и вториот пат течеше многу крв кај мене дури и се исплашив си реков што се случи искрварив хухуххуух
ве молам за совет! имам 19 години и пред неколку дена ми беше првиот сексуален однос не ме болеше многу,ама по 20 тина минути почнав да крварам многу и крварев до наредниот ден некаде од прилика околу 12 часа дали тоа е нормално?
Кај мене првиот пат немаше ич крв... незнам зошто ама дечко ми стварно беше многу нежен и се полека ,полека за да не ме боли ... Прво ми беше чудно зошто нема крв ама ми текна дека имам слушнато и дека не мора да значи после првиот секс да потече крв...значи нормално е...нема место за паника )
Јас искрварив одма првата секунда после првиот однос со дечко ми, а крварењето не беше нешто многу облилно, за кратко време престана, и после вториот пат помалку крварев, а веќе од третиот ни крв ни болка
Да ве прашам јас нешто ... бев невина до пред некое време, но за нова година славев со дечко ми и тогаш му ја дадов невиноста. Проблемот е во тоа што немаше ни капка крв, а тој не ми веруваше дека сум невина и јас сепак мислев дека така ќе му докажам но немаше ни капка крв .. он ми вика дека ми верува но некогаш знае да ми пререче за тоа. И сигурно некој од вас знае дека тоа многу повредува. И цел живот да останам со него сигурна сум дека ќе ми пререкува, посоветете ме со нешто кажете ми што би можела да му речам, што би можела да направам ?