јас мислам дека нема што да се секираш тој ако те сака ке те сака и со тоа дали си скината пре тоа или не и ке ти верува во тоа што ке го кажеш ова ти го давам совет како машко
а шо па нив ги боли толку глава прв, втор, трет, петти ... женските барем имаат начин како да ја докажат невиноста (нормално ако има потреба, иако јас на мојот дечко пред да имаме секс му кажав дека ќе ми е прв му објаснав убаво што како си разбра човекот се океј, нормално тука постои доверба бидејќи без неа ти објаснувај 5 години и џабе ти е) зар има нешто друго освен нивниот збор дали си му прва, петта, десетта ... btw кај мене имаше крв колку ти душа сака, дури и наредните неколку пати се јавуваше бидејќи на хименот му требаат 2-3-4 дена да “заздрави“ т.х. епителизација (a и воопшто не ме болеше) секаде различно, можно е да ти е скинат хименот од раѓање, доколку спортуваш можи да се скини спортувајќи ... има разни начини, да е здрав и жив гугл се ќе ти кажи ако те интересира, има разно разни организации и слично. Значи без паника било каков исход е нормален и реален
Првиот пат мака невидена...и не само првиот него и наредните.Башка тогашниот дечко не знаеше баш што како треба.Ама за чудо крв немаше.
Па да али ете знае да ми пререче некад за тоа бидејќи не се знаеме долго време на пример другари да сме биле пред тоа или само да сме се знаеле на здраво па макар и од што сум го гледала негде да се знаеме секогаш ќе дознае нешто од некого за мене. А он уствари ништо незнае за мене и јас за него и ради тоа највеќе мислам дека е проблемот затоа мислам највеќе дека не ми верува бидејќи не ме знае од пред тоа јас до сега добро сум се поставила со него али неможам да сватам зашто сеуште ми пререкува некогаш тоа ме мачи тешко ми е кога ќе слушнам некогаш да ми рече: ,, Абе ајде кујзне со кого си била ти пред мене,, или нешто така слично .. незнам стварно
Душичке без нервози тој треба да те сака таква каква што си ..а си се запрашала ли дали тој некогааааш бил со друга?и што ако бил постојано ке му преречуваш јас мислам дека во љбовта треба да се се верува еден на друг.. и не се нервирај имаш подрашка од мене за што и да било те сакам како анонимна другарка како што сите ги сакам на форумов ако ти треба помош за било што да се консултираш со машко јас сум овде поззз
не треба да направиш ама баш ништо,ако не верува тоа е негов проблем,ако те сака ке ти верува, може па ти на него прва си ? значи колку ме нервираат акви типови кои го мешаат минатото со сегашноста, минатото си е моја лична работа,а него нека го боле глава за сегашноста и за иднината а не за минатото
Ни кај мене немаше ни капка крв, ама ич ич ич, ама мојот мораше да ми верува бидејки дури после 3 години и 3 месеци му дадов така да не се секирај ако не ти верува негов проблем ти си на тебе чиста и не си единствена
Не е работата за мене, работата е тоа што сакам да му докажам дека он е првиот зашто знам дека цел живот дур сум со него сеа и јас а не претерувам ќе ми го пререкува тоа зашто немало крррвв ?? уффф ... иначе да прва сум му и јас на него хиихии
И Фала многу. Али сепак неможам да престанам да мислам како да му го докажам тоа ?? .. Знам дека многу се замарам ама сепак го сакам и ме боли кога ќе ми пререкува м... Јас за мене си знам дека тој е првиот фала богу ама он сакам да знае КАКО ?!?!!?
Само вака кажи му ако не ти верува. Ти ако си бил некој искусен, некој е*** ќе си знаел дали сум била невина или не, јас на мојот така му кажав и заќуте. Па мене преку глава ми дојде веќе зашто не ми веруваше дека може првиот пат и без крв. Џабе ќе докажуваш машка глава не разбира и не разбира магариња...
ни кај мене немаше крв се беше така убаво течеше нормално ни на крај памет не ми текна за тоа дека треба да има крв после се чудев и до ден денеска не ми е јасно зошто тоа морало така да биде имав јаки болки .. дечко ми се чудеше вели дека ми верува дека ми е прв но некогаш знае и да ми препендира и незнам како да му докажам и еднаш засекогаш да ми се симне таа мака од главата ..
Епа финтата е дека и он немал претходно прв пат му беше со мене. .. И мене ми е преку глава али тоа е .. Како што викаш машка глава
И јас имав јаки болки но од пусти срам неможев да му го покажам тоа за време на сексот многу трпев да не испуштам глас .. ... И мене истото ме мачи и мене истото ми го вика ти верувам вака така а знае некогаш да ми пререче .. Па сега и јас барам мислење од сите феминки да ми помогнете како би можела да му докажам ... ?!?
првиот пат ми течеше многу крв,и наредните 3дена по 2-3капки,тоа ми заврши па пробавме 1 ден откако ми заврши.само со еден прст и коа го видовме прстот имаше крв на него.што е работата,дали му се има на некој десено и дали ќе ми касни после првиот пат?
Може имаш еластичен химен, кој потешко се кине, па затоа ти е така. За каснењето, може да ти касни а и немора, различно е кај секоја.
Кристал ако толку не ти верува упати го на женски форуми да прочита и да се образува малку. Ја ист проблем го имав. Две и пол години колку што идев со оној две и пол години типов не ми веруваше за тоа. И не нјдов начин да му докажам, за жал не ми текна на форумов да му го покажам да се образува малку дека може и без крв да помине. И знам како ти е . Ја понижено и глупо се осеќав коа ке дојдеше таа тема пошто на паметниов не му беше јасно како кај Сите имале небаре сите ги поминал па кај мене немало .... Единствен начин речи му да си прочита на нет, дај му некои форуми, да види дека не си единствена со случајов. И нека не дрнда многу.