прв пат Дали мора да потече крв откако ќе биде првиот пат Имам другарка и не и течело кога ги имала првите односи ни после тоа дали треба да си еластична за да нема крв? Неколку луѓе до ссега ми кажале дека обично тие сто се гимнастичарки не им тече крв порадди еластичноста точно е тоа?
прв пат Кога за прв пат имаш сексуален однос се кине хименот,секое тело е различно ,не верувам еластичноста да е поврзана со течењето крв,на некои девојки им тече крв првиот пат,некои на вториот третиот итн,а на некои може воопшто да не им потече. И немој да слушаш секакви бабини деветини
прв пат Не мора да значи и јас имам другарка која што се скина па не и птекло крв кај секого е различно
прв пат кај мене лично имаше крв и од секого што сум чула до сега што кажувал сите мои другарки роднини и пријателки исто така никој немам слушнато да ми каже дека не му потекло незнам што да речам можеби има 1 или 2 % и такви случаи никогаш не се знае кај жив човек све се може
прв пат Еве јас ке ти кажам кај мене немаше ни капка крв дури се вознемирив му гоаѓапе како да го лажам дечко ми но фала му на господ немав некој проблем околу тоа
Еве јас ке ти кажам кај мене немаше ни капка крв дури се вознемирив му гоаѓапе како да го лажам дечко ми но фала му на господ немав некој проблем околу тоа [/quote] Не велам дека не може све е можно кај секој човек е различно кај некого тече многу кај некого помалу еве како во твојот случај кај некого ич само сакав да кажам дека до сега немам слушнато па еве имам јас ќерка не е на одмет таа информација да се знае.
Не велам дека не може све е можно кај секој човек е различно кај некого тече многу кај некого помалу еве како во твојот случај кај некого ич само сакав да кажам дека до сега немам слушнато па еве имам јас ќерка не е на одмет таа информација да се знае. [/quote]
прв пат без крв,имав 20 години и маж ми тогаш ми беше дечко не ми поверува дека ми е прв.Mу требаше повеке време да поверува бидејки до тогаш не беше слушнал за тоа
Леле исто и јас, прв пат на 21 и маж ми кој тогаш ми беше дечко не ми поверува.. пошто немав ни крв ни болка абе ФРИК само мене може да ми се деси неш такво хаха И мене не ми веруваше хаха
moze e malce smesno .... imam 20 godini i so decko mi sum vo vrska 2 godini,i sme nemalse seks do sega zatoa shto jas se plasham dkea ke boli ili ke mi tece mn krv .... ne mozam da se odlucam na toj cekor,a primetuvam deka sekogas koga sme zaedno ke pocneme da se miluvame,guskame edno drugo i koga ke saka toj da go napravime toa,jas prekinuvam a toj kako da se podnalutuva ... sto da pravam? ne sakam da go zagubam ,zatoa sto mn go sakam i toj mene ... :/ Help!!
ne panici i na pravi go toa ako sakas bidejki ne boli tolku mnogu kako sto nekoj si zamisluvaat na pocetokot moze malku ke te zaboli no potoa nema a za toa kolku krv ke istece zavisi od tvojot organizam no nema da bide vo golemi kolicini mene prviot pat mi potekoa samo 2-3 kapki zatoa bez panika
Првиот пат беше со бившиот и имав неколку капки крв, се зависи до организам, кај некои помалку крварат, некои повеке
Ti ke si znaes najubavo koga treba a koga ne, ne e rabota nekoj na sila da te tera... Normalno deka ke se naluti pa mashko e.. Ali ako te saka a kako sto gledam ne ste malku vreme vo vrska ke ceka
девојки да ве прашам нешто синока со дечко ми пробавме да имаме секс но местото ни беше неудобно. тој проба да пенетрира во мене и да не речам беше речиси цел , ме болеше а не потече крв и не осетив дека ме скина. и сега ме мачи дали сум скината или не