е сеа не можеме да ти кажеме само ти си го знаеш чуството ,само можеш да провериш на нареден пат ако ти влага без проблем значи си скината ако пак е по старо значи не си а тоа дали тече крв или не кај секој различно е
Помогнете Првиот пат имавме секс со мојот партнер и ептен малку имаше крв, вториот пат многу помалку имаше крв, трети и четврти немаше и на последниот пат ми течеше како да ми дошло менструација а ми е многу рано за тоа.. еднаш имавме односи без кондом но тој не сврши во мене.. ве молам кажете ми зошто ми течеше толку крв и што може да ми е.. Ви благодарам однапред.
Помогнете и јас кога имав прв пат секс имаше многу малку крв,скоро ич сваќаш? ептен малку,а вториот пат немаше ништо,
јас бев многу изненадена бидејки ни кај мене немаше воопшто крв а му кажав на дечкоми дека ми е прив и после тоа се посрамив ми беше страв да не мисли дека го лажам и јас бев изненадена како без крв, но ете имало и други случаево, но болката беше ненормална пробувавме од неколку пати и премногу ме болеше пробувавме неколку време псоле тоа да имаме односи и секој пат ми беше болен на почеткот за разлика од сега немам болки и премногу уживам со него
првиот пат ужасен не памтам ништо друго освен зборовите на скотот срце ти некако слабокрвна глупак не протекло мн крв мислиш свиња коли па крв до колена простак
гарант и јас му бев прва него иако „имал 4 пред мене“ и врв беше кога при вагинални гасови ме праша срце шо јадеше?
ајјјј идиотизам нормален ли е ? оно секаков народ постои ц ц незнам како го свакаат тоа дека девојката мора да е невина и да има само со еден односи и толку а машките
Значит мене првиот пат ми течеше мн малку крв,бледа крв..вториот пат повторно имаше крв а третиот пат имаше крв,многу...би сакала да знам дали е тоа нормално или не ??
Фала богу ја мислев дека сум единствена сто не искрварии првиот пат и ние си имаме веке редовен секс со моето момче но нема крв бевме дури кај гинеколог и ни казаа дека кај некои жени како сто е кај мене хуменот е еластичен позз фраерот твој не те заслужува ако така мисли дека не ти е прв
капка крв немаше...а ме болеше можеби десетина пати после тоа....и бившиот ми маж кој тогаш ми беше дечко не ми поверува дека е прв- првиот пат демек немало крв (не дека не верувал туку чудно му било бидејќи не слушнал такво нешто, а очекувал кило крв минимум пошто многу се намачивме додека влезе )
Прв сексуален однос Здраво, имам 19 години и до сега сум немала сексуален однос.Имам дечко веќе 8 месеци и време е за да го направиме тоа, но се плашам од можноста да не прокрварам.Што мислите вие околу тоа ,колку се големи шансите за да нема појава на крв ??
Здраво и тебе Ние не можеме да ти кажеме колку се големи шансите за да нема појава на крв - тоа кај секоја девојка си е индивидуално... И да има крв и да нема, нормално е. Иначе, кај мене беше со крв... И тоа повеќе од колку што очекував. Мислиш покољ сме правеле