Првиот пат со крв или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 27 ноември 2009.

1. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Имаше крв и тоа многу. Цел кревет лом направен. Го натерав дечко ми да ја фати постелнината и да ја здипли и дирекно во перална да ја стави. Арно ама, мајка му планирала да си пушта црни алишта, па си ги класирала повторно.
    Немаше никаков коментар, ет лист никој ништо не ми рекол, ама верувам дека прокоментирале накратко. :^)

2. Tina555

Tina555 Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    kolku krv tece ?

3. duplo.a

duplo.a Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    7
    Па, имав среќа првиот пат да немам скоро ич крв и да поминам без никакви болки :D Lucky me :D
    Како и да е, кога ќе слушнам за машки што се уште прават проблеми ако женското не искрвари за време на првиот пат, ми се крева секое влакно од косата. Ете доказ дека огромен процент од народов има 5 века стари размислувања. Капак на се е тоа што можноста да нема ниедна капка крв ја занемаруваат, што ни покажува дека народов е страшно неедуциран |(

4. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    PA NA KREVETOT I PENISOT IMASE MALKU AMA VTORIOT PAT E TOGAS BESE KRVAVO!!!!
    NE SME JA ZAVRSILE RABOTATA DOBRO PRVIOT PAT

5. mv131993

mv131993 Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    I jas ne krvarev za vreme na prviot seks, imav nekolku kapki krv duri otkako si otidov doma
    I potoa vo tekot na narednite dva tri pati koga imavme seks, mi tecese krv :D

A navistina vo ovaa denesna, uste e cudno da ima tolku stereotipni i zaostanati maski sto mislat deka e neophodno da ti tece krv za da vidi deka si bila nevina...:worried:

6. Mis..ica

Mis..ica Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Prviot pat bese stvarno bolno i imase mnogu krv, vtoriot pat isto taka pak krv.Sum imala 4 partneri so nikoj drug ne mi tece krv poveke, no so toj sto mi bese prviot koga i da imame odnosi jas imam krv po nekolku kapki :/

7. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    И првиот и вториот пат имаше многу крв :$ целата бев со крв.

8. kiki.sunshine

kiki.sunshine Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    Се спремав и психички и физички за првиот пат. Имавме пробано неколку пати, ама не ни успеа, мене ми беше страв премногу, и ме болеше, и мислам дека и поради тоа не бев воопшто влажна, едноставно неможев да се опуштам :) Ама кога се случи, очекував крв, ама немаше ништо. Дури и дечко ми се зачуди ми се јави 500 пати после тоа да ме праша зашто сум немала крв, па морав да му објаснувам дека немора да значи дека ќе има. но дома штом стигнав, на хартијата забележав бледо црвено. Вториот пат воопшто.

9. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Имаше,ама малку. :) Се до 4тиот пат мене ми течеше по малку крв,потоа не.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  10. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Незнам ни како да објаснам колку многу крв излезе од мене првиот пат.... Ко да ми пукнала артерија беше работава!!! :D А интересно е што многу не ме болеше, на почетокот секако, после повеќе ми беше непријатно отколку болно, ама крв, покољ... Уште знаеме да се засмееме некогаш колку се извадивме од памет, пустиот пребледе ко крпа, а и јас поарна не бев... Многу знаевме колку крв треба или не треба да има! :D И наредните неколку пати крварев, ама не така.

11. GirlMaCa

GirlMaCa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    47
    Јас првиот пат си најдов начин да му објаснам дека ми е прв :D Пред да го сториме делото демек ''паничев'', му викав да ставиме крпа под мене за да не го напраиме лом креветот и се нешто зборував па така го уверив :rofl: :rofl:

12. Lavica01

Lavica01 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    75
    Првиот пат ама баш ич не крварев,ама вториот пат малце имаше крв :$

13. merlinka18

merlinka18 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Kaj mene iskreno,prviot pat mnogu me bolese i ne uspeavme da go napravime toj cin.No podocna se bese vo red.Ocekuvav da ima krv no nemase nishto,i prvo bev malku napnata i ne znaev shto i kako e ,no sega nemam nikakov problem i mislam deka e se normalno. ;) Vie shto mislite ?

14. moni.red

moni.red Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Јас имав 2-3 капки само. Ама процесот на губење невиност кај мене траеше многу долго, можеби цел месец. Се обидувавме често, ама хименот мој не се даваше лесно хаха :D Имам другарки кои крвареле многу, а и две кои воопшто немале крв, така што нема зошто да се секираш, кај сите е различно, како и со крвта така и со болката.

15. Vicky15

Vicky15 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Imam 16 god i vcera mi beshe prviot pat so decko mi koj odam 1 god i 5 meseci i epten me boleshe i koga se izbrishaf krf epteen imaf pa se nadevam sledniot pat nema da boli tolku

16. Jecichka

Jecichka Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    22
    Bre mashala napradni generacii :D nemashe kaj mene krv i toa beshe pricinata za rasinuvanje bidejki jas sum lazela deka sum nevina :DDDD

17. Cacuvche

Cacuvche Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    325
    Тоа со крвта се стари адети не тече крв скоро ич

18. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    Јецичка мислам дека тој што го помислил тоа бил ептен не едуциран за сексот.па не тече крв кај секој бе,зависи од отворот на вагината и од цврстината на хименот.кај мене само малку две три капки а можеби и четири :lol: само знам дека не стоев мирна само се подигав нагоре во креветот :lol: и кога би мошела пак би се скинала е :D

19. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    првиот пат без крв после вториот неколку капки имаше...среќа не ми рече ништо партнерот иако ме фати страв...

20. serendipity.03

serendipity.03 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Prv seksualen odnos bez krvarenje

Pred izveseno vreme go imav prvoto seksualno iskusvto , no nemase ni traga od krv.
    Znam deka ima razlicni vidovi na himeni, elasticni, neelasticni, so mnogu ili malku krvni sadovi i od seto toa zavisi dali ke ima krvarenje na prviot seksualen odnos.
    No osekam deka kaj decko mi od togas pocnaa da se javuvaat somnezi vo odnos na mojata nevinost.
    Kako i dali postoi drug nacin na koj moze da se dokaze devstvenosta???