1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Првиот пат со крв или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 27 ноември 2009.

1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Prv seksualen odnos bez krvarenje

Дечко ти прво нека си ја преиспита својата машкост или нека се сомнева во истата.
    А ти ... како ќе ја докажеш девственоста која веќе ја немаш?
    Не се нервирај, не паничи, не му докажувај ...

едит - крварење може да се појави и при вториот однос, но да сум на твое место ако се сомнева во мене, не би му го дала тоа задоволство.

2. serendipity.03

serendipity.03 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

A dali e mozno voopsto da ne se pojavi krvarenje ??

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.379
    Допаѓања:
    17.575

Да, може а ти немаш потреба да му докажуваш "невиност" на дечко ти.
    Тој значи не верува во тебе и зошто ти е врска без взаемна доверба уште од старт.

4. serendipity.03

serendipity.03 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

Најнапред да ти се заблагодарам за твоето мислење, ми се расчитија некои дилеми и се осеќам полесно :)

Но дечко ми не дека не ми верува, ама тука станува збор за една долговечна традиција која што се негува кај Ромската заедница ,а тоа е докажување на невиноста со крварење, што според мене е многу непавилно дури и глупо би рекла.
    Негов предлог беше да посетам гениколог и да се конслутирам во однос на оваа прашање. Тој не ми покажува дека се сомнева во мене, туку напротив зборува со мене постојано на темава, но сепак се осеќа по некој скриен сомнеж, а мене тоа многу ме иритира :(

5. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.887
    Допаѓања:
    11.280

^ Крварењето нема никаква врска со ромски традиции или чуда , тоа е се случува како последица на киниење на хименот и е сосем нормално . И се зависи од организмот на жената , може да крвари , може малку а може и ич .
    Претпоставувам и ти си му прва на дечко ти , па не може да направи разлика . Инаку и да има и да нема крв , тоа се осеќа :D
    Без нервози , се е во ред , гинекологот ќе ти го каже истото , оди онака чисто за тебе оти си почнала со сексуален живот за да добиеш совети , не за да докажуваш нешто на некој кој би требало да ти верува . Кое патем не може да се докаже , а постојат и жени кои се раѓаат без химен , не значи дека не се невини .

6. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608

јас веќе 3 год сум сексуално активна па од крв ни к немаше кај мене :lol:

7. decko31

decko31 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    12

8. flower123

flower123 Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите.. јас сум нова тука,се логирав специјално пошто ми треба помош а незнаев на кого да се обратам и ве молам ако мозете да ми одговорите... пред некој ден со децкоми пробавме да го напраиме тоа.. т.е јас нејкев сеусте али он бесе врз мене и ми влезе како да ви казхам само врвот ептен од главицката и поцна ептен крв да ми теце по нозете дури, а не осетив никаква болка ни нисо... сеа незнам дали сум скината или не,посто не осетив никаква болка и само малце врвот од главицката ми влезе ,само се зацудивме засо мн крв ми тецесе претерано дури... и да не заборавам да ви казхам дека пред 2-3 ми заврси добиеното сеа незнам дали е од тоа!! ве молам за помос кој знае да ми писе ... фала ви однапред

9. loveisshit

loveisshit Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    26
    Кај мене немаше ни капка крв и фраерот уште е убеден дека не ми бил прв. Значи колку е прост, толку не е свесен :D

10. angy12345

angy12345 Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Имам „малку“ специфичен проблем.Имам 20год и невина сум- под невина подразбирам девојка што немала секс.
    Уште во средно користев тампони, затоа што тврдеа дека може да ги користат и девојки кои не биле сексуално активни! Прв пат кога пробав да ставам тампон немав добиено и на тампонот немаше крв па продолжив со нивна употреба. Но, сега ми е страв дека го имам скинато хименот!
    Најверојатно наскоро ќе спијам со дечко ми, му кажав дека ми е прв, но очигледно ќе изгледа како веќе да сум била со некој пред него. Не сакам да му докажувам, само што навистина ми е прв :angel:
    Ве молам за било каков совет или мислење.

11. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    pred nekolku meseci me skina segashniot dechko i ne osetiv krv, no otkako go izvadi od mene, imase malce krv na nego. Koga dojdov doma mn malce imase i na gakjickite... No toa sto prokleto me nervira e mashkiot mentalitet... Pred nekoj den zborevme za togas i mi vika da ne videl krv togash kraj ke bilo, zs ke znacelo deka ne bilo vistina toa deka mi e prv... -.- lol ebavi mushkiot nepismen mentalitet :P

12. Aleks181

Aleks181 Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    5
    Епа дечкоти изгледа премногу те сака, па затоа и да ти раскине, дали си ти сигурна дека ти си му прва нему? Па ако не си му раскини му ти. :)

13. The.Girl.Next.Door

The.Girl.Next.Door Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    18
    Јас немав крв а и не ме ни болеше...МНОГУ
    ..Чуден тип сум.!! :lol:
    И дека немаше крв,овој мојов одма ме лажеш не сум ти прв.. ии после отидовме на доктор..таа фала богу му објасни све..и тој пак не веруваше пичка му матер..
    И после ај некако се опорави..и сфати.! :)
    ама сепак..раскинавме.. ме нервираше ..
    Ама тогаш си го сакав :D

14. Winterborn77

Winterborn77 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    195
    И јас немав крв првиот пат... дури на третиот пат имаше крв и тоа многу :D

15. flower123

flower123 Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите.. јас сум нова тука,се логирав специјално пошто ми треба помош а незнаев на кого да се обратам и ве молам ако мозете да ми одговорите... пред некој ден со децкоми пробавме да го напраиме тоа.. т.е јас нејкев сеусте али он бесе врз мене и ми влезе како да ви казхам само врвот ептен од главицката и поцна ептен крв да ми теце по нозете дури, а не осетив никаква болка ни нисо... сеа незнам дали сум скината или не,посто не осетив никаква болка и само малце врвот од главицката ми влезе ,само се зацудивме засо мн крв ми тецесе претерано дури... и да не заборавам да ви казхам дека пред 2-3 ми заврси добиеното сеа незнам дали е од тоа!! ве молам за помос кој знае да ми писе ... фала ви однапред

16. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Прво како така по ѓаволите не си сакала а тој ти влегол? :^)

И кај некои девојки тече помалку крв, кај некои повеќе, некои имаат болка, некои не. Болката не е заради хименот. И да, скината си.

И дајте веќе еднаш, информирајте се добро пред да стапите во сексуален контакт со некој.

17. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    И кај мене првиот пат немаше, имав вечерта само на гаќичките и утредента имав повеќе, си ставив дури и улошка, ама секако дека дечко ми никогаш не се посомнева бидејќи имаме доверба еден во друг, а и тој го знаеше тоа и без самата ништо да му кажам, уште пред и да почнеме муабет на таа тема, иако беше неискусен. Едноставно, се осеќа (а и секој поинформиран треба да знае дека не е исто кај сите, а не нешто да чул, недочул) и мислам дека е стварно идиотски да земеш невиност на некоја девојка и после да не и веруваш. :x Тоа е само доказ дека може не требало баш ТИ да ја имаш таа чест. Инаку, имав крв и наредните 2-3 пати и тоа многууу, дечко ми со флеки на панталоните го испратив дома. :lol:

18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.461
    Допаѓања:
    54.947
    И кај мене имаше крв наредните 2-3 пати :lol:

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.818
    Допаѓања:
    35.511
    Кај мене немаше крв ниту првиот пат, а ниту понатака. Маж ми (тогаш дечко) мислеше дека го лажам. КОга му објаснив дека има девојки кои што се раѓаат без химен, тогаш ми поверува.

20. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Aleks181 za toa deka sum mu prva, prva summ mu toa najsigurnoo ee :D hahahaha neiskusen takovv, ne znaese kaj da go stavi, go buta u klitoris i na kraj vika aj namesti si go, ne znam ja :DD Ahaha bitno celta mi bese da kazam, kolku se neinformirani i zaostanati mashkive.. -.-' a za raskinuvanje nee, premnogu me saka isto i jas nego i bitno sto iame doverba eden u drug.. Inace se somnevav pred da iame seks dali stv sum mu prva ama taka ee.. Ja sum mu prva i on mene i fala bogu ushte sme zaedno i super ni odi <33333