Првиот пат многу ме болеше но крв никаде не видовме . Тоа беше пред 6 години со бифшиот. Тогаш тој ми рече „ТИ НЕ СИ НЕВИНА ТИ СИ ИМАЛА И СО ДРУГ „ а мене ми беше прв пат исто и фториот пат имав болки како и првиот но пак крв не видов дури на третиот пат на гаќите забележав капќи крв откако стасав дома
jas prviot seksualen odnos go cekav do 20tata godina i toa 1 godina go lazev deckomi aj uste malku rano mi e...i koga dojde toj den bide sto bide ama bez dokaz za"nevinost" t.s nemase krv...posle dolgi somnevanja resi da me ozeni no so somnez deka ne mi e prv.bevme na ginekolog mi rece deka himenot mi e elasticen i zatoa ne doslo do negovo pukanje....i ete sega ziveeme zaedno mislejki deka na smrtna postela ke mu priznaam.
sto majka barase da se omazis so covek koj se somnevav vo tebe? i da ne ti e prv kakvo merilo e toa za uspesna vrska?
Кај мене беше масакр во права смисла.. многу болно и со многу крв. Имаше и првиот и вториот па дури и третиот пат крв.. а кога ке размислам, па можи и на четвртиот. Ексик. А бившиот па мислел дека веке сум била скината, па коа виде крв па што кеф удри.. Машки. Тоа ти е.
Многу крв и многу ми беше болно... И морам да прашам едно засрамувачко прашање ако некој имал такво искуство... Зошто имав чуство дека ми се оди во мала нужда? значи крајно непријатно чуство
дали мора да има крв при првиот секслуален однос? женски,нова сум,а итно ми е потребна ваша помош.Имам 21 година,и денес при првиот сексуален однос,не потечле ич крв,и дечко ми не ми верува дека ми е прв.ве молам кажете ми додека знаете дали е нормално да не потече крв?
дали мора да има крв при првиот секслуален однос? Нормално е.Кај некој тече,кај некој пак не. Можеби имаш еластичен химен. Не се секирај.Инаку за дечко ти не знам што да ти кажам зар глуп е да не препознае која е невина,а која не.И немора да значи дека не си невина,ако не ти потекло крв при првиот сексуален однос.Кај некој се случува да потече крв и по неколку дена.
И мене истото ми се случи со бившиот. Тоа беше еден од многуте разлози да ми се згади! после толку време треба да имаме меѓусебна доверба зарем не ? Само неискусен маж нема да примети дали ти е прв пат или не Кажи му нека пише на google "дали мора да има крв секогаш при првиот сексуален однос" кога е толку .... позз до тебе
Кај сите е различно. Кај некој има крв одма по односот, кај некој од после има малце, многу, кај некој воопшто нема.
Девојки,дали може од прв пат да се забремени ? Мислам мене ми доцни 16 дена,и некни имавме прв сексуален однос со мојот партнер без заштита ...има место за паника ?
Веќе 16 дена ти доцни си требала да направиш тест за бременост. Но висок процент е да има простор за паника. Но, не дигај беспотреба,не ја сфаќај толку лошо бременоста. И да ти одговорам да може да се забремени од прв пат. Е сега од др. страна знам дека на една моја другарка од прв пат така и дојде малце покасно значи може да постои веројатност да ти варира менструацијата. Но, сепак јас мислам да си направиш тест за бременост.
Абе мене и претхнодно ми каснесе 2 месеца,а пред тоа редовна ми беше..веќе 3 години иамм редовно..ми касни 16 дена,а досега сум немала секс..Прв пат беше вчера .. ??
Кога пишуваш мислење напиши дека ти било прв пат вчера. Ако ти било прв пат нема простор за паника освен ако не свршил во тебе. Најдобро посети си гинеколог.
Не сврши он во мене,но беше секс без заштита..дали има место за паника од течноста која течи пред тој да сврши ?
Чим не свршил во тебе, нема место за паника, уживај си! Но ако не си сигурна, можеш да си посетиш гинеколог, тоа ти е најсигурно
невиноста пред некое време ја изгубив( или можеби не ја изгубив нз) значи мн крварев после првиот пат и после наредните пати можеби уште 2 пати малку имаше крв, а вчера ( откако подолго време, еден месец можеби немав односи) со сегашниот дечко кога сакавме да имаме односи ужасно ме болеше исто како и првиот пат и плус имаше крв кога се избришав со тоалетна. дали целосно не сум скината или така нешто, има ли можност за таква работа?