Не си целосно скината. Има случаи каде што хименот на девојката не може да се скине целосно првиот пат, туку после повеќе пати.
изгорев од болка при првиот пат, сега и понатака мака ќе имам значи дури не се скине конечно. “нормално“ за 20 години за'рѓан е, ништо не му може никој ... ова не знам дали го кажав како шега, очајност или каење
Marc,ме насмеа .Tоа е различно кај секоја девојка,дали ќе тече крв првиот пат дали ќе има болка итн.Mе потсети на мене со ова оти и моето ,,кинење,,не беше само првиот пат,не му можел никој ништо
имам едно прашање... невиноста ја изгубив пред еден месец, се океј беше имаше и крв и се, секој нареден пат по малку ме боли како на почетокот, денеска имавме исто односи и после 2 часа отидов во веце видов крв на хартијата но сосема малку, дали е нормално после еден месец?
Првиот пат и мене ми беше многу болно со огромни болки но немаше ни капка крв, дечко ми сеуште не ми верува дека он ме скинал бидејки немало никаде крв.. Не знам како да му објаснам дека он ми е прв, а и јас многу се уплашив зашто немав ниту капка прв.. Иначе ме скина пред околу една недела.. Ве молам помош зашто немаше крв??
^^ зошто не кај секоја девојка има крв , може да има и капка , кај некоја локва кај некоја ич. Пред да те напаѓа и да ти постапува со недоверба нека се информира а не да рипа без потребно тебе да те нервира , а и самиот себе
Вака..Идам со дечко ми една година и многу се сакаме.Вчера непланирано се обидовме прв пат.. незнам дали сум скината но имаше многу малку крв и премногу ме болеше..многу имав страв и сега имам незнам што да правам незнам драли сум скината бидејки и кога мочав два пати по ред имав малку крв ...и веднаш прекинавме ради болките и што неможев да продолжам..што значи тоа ???
no posle prviot pat koga ke mi go stai pak me boli i zatoa odime poleka i naogja nacini da me opusti i na kraj mi e mnogu ubavo i cesto svrsuvam... -moze li bez kondom da zabremenam a da ne svrsi u mene? -zosto me boli sekoj pat koga ke i go stavi normalno li e ili...?
Ако е доволно искусен т.е ако знае да се воздржи и да го извади на време пред да сврши а сепак и ти да си задоволена,не користете кондом нема од што да останеш бремена А болка на почетокот можеш да почувствуваш ако не си доволно опуштена и навлажнета.
Јас повеќе време имам односи без кондом и нема никаков проблем доколку твојот дечко знае да се контролира. А сигурно те боли бидејќи не си доволно навлажнета
Aко тој внимава неможеш да забремениш, а мала болка на почетокот е и убава болка така да опуштисе и уживај во сексот
Јас првиот пат не искрварив воопшто буквално ниту една единствена капка.И бев многу тажна поради тоа и не ми бешее воопшто сеедно ама имам среќа што го имам најдобриот дечко на светот и ми објасни дека сето тоа е нормално т.е дека има девојки кои не крварат дека не е страшно буквално бе тешеше ме гушкаше и таа вечер ми беше тешко ама после тоа се помирив со тој факт.
Првиот пат ми беше пред два дена односно во саботата ми беше прв пат како на мене така и на дечко ми инаку имам 18 години а тој 19, а во врска сме веке 3 години. И имаше крв и малку болка, но дали е нормално денес кога одев во тоалет да има крв ? Не многу но сепак има а менструацијата треба да ми дојде дури за 20 дена ??????????????? Имам ли причина за страв или тоа е нешто што се случува често ? HELP