Знаеш машките никогаш не се толку глупи како што се мисли.Ти советувам да не правиш никакви финти, едноставно твојот поранешен сексуален живот не е сериски филм па да му го прераскажуваш,и е само твоја работа.Ако си немала досега никој друг можеби е најдобро да си останеш на тврдењето дека сама си се дефлорирала.Ако почнуваш да му кажуваш дека уште од 10 г.си почнала да ги откриваш тајните на сексот нема да поминеш добро. Значи без финти.
јас не почуствував болку, можеби зошто бев повозрасна имав скоро 21 година, бев со човекот кој многу го сакам, и не ме болеше а и немав крв, и на него не му ни беше важно што било во моето минато. Минатото си е минато и само мое.
баш кога си повозрасна, хименот бидејќи е веќе поцврст би требало повеќе болка да осетиш така барем викаат дека со годините тој станувал погруб јас 20 имав и не можам да ја заборавам болката која ја осетив
Хахаха мац ме изнасмеа. Нема врска со годините дека станувал погруб. Неможеш да го опишеш така, кај секого е различно. Но едно е јасно хименот е еластичен.
Zdravo zenski imam 17godini imam decko so nego sum 1godina sinoka imavme seks za prv pat i mi istece mnogu krv i deneska krvarenjeto ne mi sopira dali e toa normalno?
Со крв, со болка, со колнење дека сум женско, со се. А ги читам постарите мислења, заклучувам по не знам кој пат дека се преоптоварувате со глупости. Една кожичка не може да е толку важна за да ве дефинира, не се глупирајте.
Малце крв, малце болка, ама ништо посебно во споредба со она што ми го опишуваа другарките кои имаа пред мене прв пат секс
Со многу малку крв, ме болеше ама издржлива болка и прв пат колку и да сакав да ми биде убаво, ништо посебно ми беше бидејќи само болка чувствував ☺
pa vaka devojki, imam 20 god i sum virgin, idam so decko mi 4 meseci i sakame i dvata da go napravime toa , ama problemot e sto koga i da proba jas se trgam zatoa sto mnogu me boli? nekoja sovet da mi dade sto treba da napravam za da ne mi bide taka zatoa sto custvuvam mnogu golema bolka
опушти се девојко.. колку повеќе се стегаш и мислиш на болката толку повеќе ќе те боли.. една пијачка две и ќе се поопуштиш и помалку ке те боли )
Девојки прв пат имав односи пред 2 години потоа (одкога се скаравме со дечкоми) не сум имала па после 2 години дури пред некој ден имав односи. Забележав крв на гаките после тоа, утредента кога бев во вц повторо при мокрењето ми претече и во текот на денот така малце колку да ми ги избалка гаките. Дали е во ред ова или што е работата :/ aa да и мн болки имав уфф..првиот пат не ме болеше толку
Девојки денеска имав секс по трет пат и забелжав повторно крв, а и привите два пати имаше крв.Дали е нормало и овој пат?