jas se skinav pred 2 dena na odmor i skoro da nemav ni kapka krv a ni bolki taka da nemora da ima krvarenje
Девојки незнам точно во која тема да поставам прашање но тука ќе ви се обратам.. Јас до сега сум немала односи но со дечко ми практикуваме петинг. Пред некоја вечер ја загреавме атмосферата тој употребуваше прсти и јас бев доста влажна целиот чин помина убаво но после 15мин бев во wc и приметив обилна лочка на крв. Помислив циклус дека е но само 16 дена поминаа од последниот. После 2 дена крварење немаше како вообичаено но само дамки црвени крв..Влошките така ги фрлав. Читав за кинење на хименот можно ли е да се случило тоа? Не почувствував ни момент болка.. Дали кинењето на химен значи губење невиност? Знам дека некои имат еластичен химен може да се скине при спортување.. Според мене додека не осетиш полов орган во себе наједноставно кажано сеуште си девица или грешам? Совет ве молам.. Зошто сакам да помине уште малку време да почекам.
Хименот и со прсти се кине. Не мора да почувствуваш голема болка, но штом имало крв најверојатно е скинат.
блазе си ти! Мене првиот пат не ме болеше многу, ама вториот и третиот (обид), попо-прле го видов. После тоа, 3 месеци не давав да ме чепни.
Може си прокрварела од некоја друга причина, хименот е подлабоко за да успее со прсти а и крварењето од кинење не е обилно. Јас инаку ни капка крв немав и до ден денес не сум имала...
Може и со прсти, не е толку длабоко. Секој крвари различно, некоја може воопшто да нема крв, некоја може и пообилно да има.
Да, хименот ти е оштетен, или како сакаш наречи го. Инаку што подразбираш под невиност? Се освен вагинална пенетрација? аха...
ako te skinal so prsti normalno deka nema da iskrvaris momentalno, kamo jas da sum skinata so prsti srekja, direktno so kur i carsavite, spalnata se lom, kako svinja da koljal a ne kako da skinal devojce hahaba
Vaka da ve prasam site imate razlicno mislenje znaci jas vaka da ve prasam kolku so imam citano i imam sikustvo ama sepak i ginekologot kazuva razlicno bev kaj edna od najdobrite ginekolozi obicno site razlicno kazuvaat, koa imav 18 godini imav edno momce imavme odnosi ama toa bese mn odamna pred dpbri 7 8 godini ne se sekavam probavme da imame odnosi ne ponese strasta ama imav mn bolki ama skroz negoviot penis ne vleze ama ne iskrvariv mn nekolku kapki taka edna mala damka poslem dolgo vreme resiv da nemam decko oti bev mn razocarana poslem dolgo vreme imav odnosi a imav bolki a nemav krv probuvavme mn pati bev stegnata obicno se zacudiv mn so nemase krv. ne sum mn seksualno aktivna osven so sum imala odnosi so moite deckovci. i sea duri treat pat imav odnosi minatiot pat mislam minatiot mesec menstruacijata mi doe na 17 mi traese edna nedela kako i normalna mestruacija , no sea vo maj koa imav odnosi posledniov mesec maj imav na 9 ti imav mn krvarenje dalie toa e menstruacijata da sum ja predizvikala da mi doe porano pri seksualen odnos i poslem toa imav normalno edna neela menstruacija koj ke mi kaze soe rabotata