Аха..епа сега не можеш да му докажеш. Сега не си невина. Јас мислев не ти верува дека си невина и сакаш да докажеш дека си Уште подобро што не ти се јавил...си се спасила
И јас не крварев при првиот секс и дечко ми не ни помисли дека сум го излажала ни па се посомнева. И да има и да нема крв,прв пат не може да се лажира..вагината е претесна и самите чувства што те облеваат не можат да се изглумат. Многу е важно првиот пат да е со некој кој те познава добро и на кој што му значиш и ти значи, бидејќи остава трага во животот, А ако некој ве остави заради тоа што не сте невини или сте, а немало крв тогаш тој идиот на вас ви направил најголема услуга со тоа што се отстранил од вашиот живот. Глава напред, ќе најдете некој што ве цени, а пред сѐ,ценете се себеси.
Kazhi mu na dechko ti deka postoi granka vo medicinata koja lekuva frustracii i kompleksi- psihijatrija. Veruvam ke mu pomogne, a ti devojko, ceni se povekje i koga ke te pobara(a sigurno ke te pobara) otkachi go. Toa go zasluzhuva!
Колку години има дечко ти? 15? Нема потреба на никој да се докажуваш, ако тоа му е размислувањето ич не ти треба.
Истото мислење го делам и јас. Кога имав прв пат секс и кај мене немаше крв тогаш дечко ми помисли дека не ми било прв пат и ми велеше дека и претхидно сум имала( онака како на шала го велеше тоа) но никогаш не побара од мене такво нешто, да се докажувам дека дум била невина... Многу беден потег.. Ако не ти верува за тоа, нема да ти верува за ништо, како прво со такво размислување немаш потреба од него.. Што се вели утре ќе излезеш со другарка на кафе, па ќе бара доказ дали си била стварно со неа...
Ццц, не ти ни треба таков. Нема ни за што да се разочарауваш ти, нека не те бара штом нејќе. Најди си некој што доволно ќе те цени и нема да му биде важно дали ти е прв или 10ти.
И кај мене беше без крв, па тој во ниеден момент не се посомнева дека ми е прв. Некогаш јас сама го зафркавам за тоа, во смисла не знаеш шо сум праела пред тебе, не виде крв. Не заебавајте, крв/без крв, се осеќа дали имала цурата односи или не. Треба да е ептен неискусна тутурутка за да се потпри само на крвта. И крај краева, не смеете пред никого да се правдате за ништо, посебно не за вашето минато.
@girlkitty Со таков и да се венчаш еден ден ќе се разведеш. Си се спасила на време. Ќе барам гинеколог да му докажувам?
Здраво женски, сакам да прашам дали е нормално првиот секс да биде без крв, а воедно и да не чуствуваш некоја голема болка. Еве така бев јас без крв и со многу многу мала болка. Дали е нормално?
Сосема е нормално, и тоа е добро зошто значи дека си била опуштена и си уживала. Крвта ништо не значи и да ја има, а болка има ако си стегната. Значи си имала убаво искуство
Ова како од мене да е напишано... Го оставив зад себе се разведов ама траумите од психичкото малтретирање остануваат...