prvo seksualno iskustvo Stotuku go imav moeto prvo seksualno iskustvo,cudno mi bese toa sto kaj mene krv ne potece ni malku.Dali toa ke se sluci ponatamu ili pak voopsto ne ,ve molam pisete mi
Ne treba da krevas panika okolu toa sto ne poteklo ic krv moze odposle da ti potece ili vtoriot pat a moze i voopsto seto toa e normalno,kaj nekoj tece mnogu,kaj nekoi samo malku,kaj nekoi voopsto ima mnogu slucai takvi nesi samo ti
JAS VEKE TRI GODINI IMAM ODNOSI I MI NEMA KAPNATO NITU EDNA KAPKA KRV SE MI E OK I TOA E NORMALNO .........VOOPSTO NE ME BOLESE PRI CINOT NI POSLE TOA TAKA DA NE SE ZAMARAJTE TOA E KAJ SEKOGO RAZLICNO.......A I KAKO NEMA DA OSETI PRV PAT TI E NE SI OPUSTENA SE TRESES CELA PA MOZE I DA ZAPLACES KAKO MENE OSVEN AKO E TOKMAK PA DA NE UVIDI STO IMA DO SEBE ..........POZZ
mislam normalno e da primeti deka e prv pat ako si stresena i stegnata, mislev dodeka vlaga dali nesto osobeno razlicno oseka od koga ne ti e prv pat. fala vi ;>
Pa treba da oseti ako e iskusen a i onaka koga ti e prv pat mnogu tesko vlaga se oseka nemoze taka odednas normalno i mene ne mi potece ic krv ali dodeka da vleze ubavo maki istrpev poleka po malce i mnogu me bolese i deckomi oseti znaese deka mi e prv
Леле кога ке ми текне Мојот најголем страв од прв пат не ми беше дали ке ме боли многу или не туку што ако ја извалкам постелнината со крв За моја голема срека имаше само 1 -2 капки крв и тоа беше се. Мислам дека префрлувањето од страна на дечкото доколку не ти е прв е премногу заостанато бидејки секој има минато
јас не искрварив првиот пат и тоа не е никаков проблем барем денеска....колку девојки знам што им пукнал хименот од сосема трети работи ехее
Прв пат кога имав однос ми потече крв колку зрно грашок, само една мала точка и искрено не знаев дали да бидам среќна што не крварев многу или тажна токму поради истото зошто мислев дека нешто не е во ред со мене , бидејќи сите мои другарки кои имааа пред тоа однос ми кажаа дека многу крвавеле. Кај мене беше сосема спротивно,но по останатите коментари тука гледам дека на повеќето ви било исто како и на мене така да не сум фрик значи
Не си само ти и јас не крварев само кога дојдов дома имав капка крв како кога ке те боцнат со игличка на гаќите после тоа воопшто
Јас воопшто немав крв, ниту првиот, ниту следните пати. Дечко ми беше многу нежен, малку ме болеше на почетокот, ама од крв немаше ни трага. Тоа е индивидуално,кога зборам со моите другарки, некои од нив обилно искрвариле, а некои сосема малку.
nema veze deka mora da tece krv .....mene ne mi tecese ic ni kapka krv a na nekoi im tece mnogu...toa zavisi od kozickata dali ti e poelasticna ili skrzlavena..pozz
mozam da kazam deka prviot pat mi bese eden od najubavite,duri i svrsiv nekolku pati ,ni krv ni bolka nisto, ama bev totalno opustena i go posakuvav toa....