Првиот пат со крв или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 27 ноември 2009.

1. KristyVB

KristyVB Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    epa mene ne mi teci krv od vnatresniot del tuku os usnite a neznam kako e mozno toa

2. Darling

Darling Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    prvo seksualno iskustvo

Stotuku go imav moeto prvo seksualno iskustvo,cudno mi bese toa sto kaj mene krv ne potece ni malku.Dali toa ke se sluci ponatamu ili pak voopsto ne ,ve molam pisete mi :?: :?: :?:

3. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Ne treba da krevas panika okolu toa sto ne poteklo ic krv moze odposle da ti potece ili vtoriot pat a moze i voopsto seto toa e normalno,kaj nekoj tece mnogu,kaj nekoi samo malku,kaj nekoi voopsto ima mnogu slucai takvi nesi samo ti

4. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.344
    Допаѓања:
    105.401
    Jas prviot pat imav posle odnosot krv na gakite, a vtoriot pat poveke mi protece krv

5. Darling

Darling Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    eve veke cel den imam nesto kafeno ama ne mi e bas kako krv,vajda i toa e normalno ????

6. cresha

cresha Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Dali i pokraj toa sto nema da potece krv po prviot pat deckoto oseka deka ti e prv pat?

7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.349
    ako si e iskusen sigurno ke oseti

8. baby87

baby87 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    8
    JAS VEKE TRI GODINI IMAM ODNOSI I MI NEMA KAPNATO NITU EDNA KAPKA KRV SE MI E OK I TOA E NORMALNO .........VOOPSTO NE ME BOLESE PRI CINOT NI POSLE TOA TAKA DA NE SE ZAMARAJTE TOA E KAJ SEKOGO RAZLICNO.......A I KAKO NEMA DA OSETI PRV PAT TI E NE SI OPUSTENA SE TRESES CELA PA MOZE I DA ZAPLACES KAKO MENE OSVEN AKO E TOKMAK PA DA NE UVIDI STO IMA DO SEBE ..........POZZ

9. cresha

cresha Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    mislam normalno e da primeti deka e prv pat ako si stresena i stegnata, mislev dodeka vlaga dali nesto osobeno razlicno oseka od koga ne ti e prv pat.

fala vi ;>

10. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Pa treba da oseti ako e iskusen a i onaka koga ti e prv pat mnogu tesko vlaga se oseka nemoze taka odednas normalno i mene ne mi potece ic krv ali dodeka da vleze ubavo maki istrpev poleka po malce i mnogu me bolese i deckomi oseti znaese deka mi e prv

11. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    5.533
    Леле кога ке ми текне :D Мојот најголем страв од прв пат не ми беше дали ке ме боли многу или не туку што ако ја извалкам постелнината со крв :D За моја голема срека имаше само 1 -2 капки крв и тоа беше се. Мислам дека префрлувањето од страна на дечкото доколку не ти е прв е премногу заостанато бидејки секој има минато

12. Kalaaa

Kalaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    17
    јас не искрварив првиот пат и тоа не е никаков проблем барем денеска....колку девојки знам што им пукнал хименот од сосема трети работи ехее :P

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.818
    Допаѓања:
    35.511
    Кога имав секс првпат,не ми потече крв.

14. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Прв пат кога имав однос ми потече крв колку зрно грашок, само една мала точка и искрено не знаев дали да бидам среќна што не крварев многу или тажна токму поради истото зошто мислев дека нешто не е во ред со мене :D , бидејќи сите мои другарки кои имааа пред тоа однос ми кажаа дека многу крвавеле. Кај мене беше сосема спротивно,но по останатите коментари тука гледам дека на повеќето ви било исто како и на мене :D така да не сум фрик значи :lol:

15. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    81
    Не си само ти :D и јас не крварев само кога дојдов дома имав капка крв како кога ке те боцнат со игличка на гаќите :D после тоа воопшто ;)

16. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Јас воопшто немав крв, ниту првиот, ниту следните пати. Дечко ми беше многу нежен, малку ме болеше на почетокот, ама од крв немаше ни трага. Тоа е индивидуално,кога зборам со моите другарки, некои од нив обилно искрвариле, а некои сосема малку.

17. Srcencence

Srcencence Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    nema veze deka mora da tece krv .....mene ne mi tecese ic ni kapka krv a na nekoi im tece mnogu...toa zavisi od kozickata dali ti e poelasticna ili skrzlavena..pozz

18. natasaltd

natasaltd Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    48
    mozam da kazam deka prviot pat mi bese eden od najubavite,duri i svrsiv nekolku pati ,ni krv ni bolka nisto, ama bev totalno opustena i go posakuvav toa....

19. natasaltd

natasaltd Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    48
    taka da uste sum nevina:))))

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    ....Не ми е јасно нешто... како може да си невина, а кажуваш како ти било првиот пат...