ставрно незнам што да ти одговорам,да е нешто у стилот од тоа што сте немале долго време па ти,, зараснало,, нема шанси, така да некој друг проблем е сигурно. најдобро е да одиш на гинеколог мислам дека оваа појава не е баш нормална, не дека нешто страшно се случува, али подобро е да разговараш со сртучно лице позз и се најдобро
Толку проблеми за да немате секс 1 година? Да не ви се мешам немам такво искуство така да незнам што конкретно да ти одговорам, ама теоретски не би требало пак да крвариш. А да не си овулирала во тој период? Обично понекогаш и при овулација може да се појави црвеникав исцедок
Ова е веќе трет ден а јас сеуште крварам после првиот секс дали е нормално? бидејќи првиот пат имаше крв, не престана а по 16 часа пробавме пак. Истото пак и уште имаше крв како првиот пат. Се намали крвта за 12тина часа и пак пробавме и пак истото. Крв, крв и крв. СТРАВ ми е кажете ми дали да одам на гениколог или нормално е ????? Стварно ми е страв
Првиот пат со бившиот кога имавме тоа беше сега на нова година јас имав болки и многу го тукрав и кога си отидов дома после 4 часа јас кога отидов во тоалетна и кога се бришав имав малку но тоа беше многу малку измешано... потоа нашата врска траеше уште два месеца но не имавме пак зошто јас у4ам во друг град и раскинавме.... сега пак имам де4ко (пресен) и со него имавме еднаш но јас го предупредив дека можеби не сум скината... тој внимваше но мене пак мн ме болеше , многу ми вели да се отпуштам но јас не можев зошто имав големи болки но немав крв и4.... и сега незнам дали сум успеала или не
Не се секирај мене кога ме скина немав крв и кога бев дома дури другиот ден кога мочав сабајлето и кога се избришав имаше крв и ми течеше до вечерта, не се секирај ама ако уште 3-4 дена не престане е тогаш ке мора да одиш на доктор
Не мора да значи дека треба да крвариш.на пример јас првиот пат не прокрварив.на вториот пат онака малку...но сепак нели си имала односи скината си без разлика дали има или нема крв
нема врска тоа...не мора да има крв првиот пат, тоа си е кај секоја девојка посебно...а повеќето и не ни чуствуваат болка зошто и се раѓаат без химен или несакајќи го скинале без да забележат тоа не е ништо чудно...
Дај боже да сум скината да сме успеале ке видиме наред пат кога ке имам ке видам и се надевам да немам пак болки зошто досега не сум уживала и многу кратко е траело а сите велат дека е убаво позз
Дај боже да сум скината да сме успеале ке видиме наред пат кога ке имам ке видам и се надевам да немам пак болки зошто досега не сум уживала и многу кратко е траело а сите велат дека е убаво позз [/quote не бега тоа...првиот пат е далеку од романтично ама викаат после е убаво...јас пробав неколку пати(од скоро не сум невина) ама уште боли и тоа уживање нигде го нема....можда од страв или напнатост незнам?
Помош дечки невина ли сум? Епа вака: имам еден специфичен проблем...не знам дали сум невина... Имам односи веќе една година... на почетокот малку ми беше страв и затоа почнавме пополека... како шо си идеше времето продолживме... Проблемот е шо првиот пат не ме "скина" и се така продолжи... сеа иаме односи најнормални... ама не ми е јасно дали сум фактички невина или не? Крв никоаш немаше )) Ве молам помогнете знам дека треба да идам на гинеколог ама... баш и не се осмелувам....
Хах девојче една година си сексуално активна па прашуваш дали си невина Секако дека не си Тоа што немало крв нема врска, кај многу девојки е така. Имаш тема тука на форумот „Првиот пат со крв или не“ прочитај таму и ќе ти се разјасни.
Многу ми е јасно дека една година сум сексуално активна ама проблемот ми беше дали ако се случи да ми го "стави " до крај би имало крв или не... Во таа смисла беше за невиноста Како и да е фала ))
значи сме слични на мене многу мии велеа дека превише се стискам и за тоа не може да ми е убаво.... а значи и на мене следен пат пак нема да ми биде убаво само се молам да немам болки но здравје ке видиме
prviot pat mi bese mn strav ne bev podgotvena i samo sto pocnavne osetiv mn bolki i go isturkav partnero samo glavickatane penisot bese velzena vo mene a ne proleav ni krv a i ne se cuvstvuvav kako da sum skinata kazete sovet ....dali seuste sum nevina?
^^ова е многу дискутабилно прашање.............. и мене првиот пат не ми течеше крв,а веќе сум 5 години сексуално активна. Имам слушнато дека на оние кој не им тече крв хименот им е еластичен и дека ќе имаа подоцна потешкотии при раѓањето.Незнам колку е точно,но многу сакам да знам....
i jas toa se prasuvam dali seuste sum nevina ne odev do kraj(sosem malce mi go stavi zatoa sto mn me bolese) a nemase ni krv a i ne se cuvstvuvam kako da sum nevina???
Niti osetiv bolka niti iskrvariv...mada dolgo vreme se mucevme dur me skine i togas bolese a denot koa me skina ne osetiv bolka nitu vidov krv...
eve vaka 16 sum i pomisluvam na sex so decko mi vo posledno vreme pravime se i sesto ..i nzn ako prodolzime taka..ke dojde i do seks...:/ ne sakam da se sluci toa ama..osekam ako sum premnogu vozbudena ke mu dadam pred 1 mesec ne mi ni teknuvase na toa si velev ke imam seks koga ke se omazam..bla bla..a sega..pomos ve molam..:/ne znaev na koj tema da go napisam ovoj problem..:/zatoa izvinete ako pogresiv POMOS ...
Mislam deka site nam na tolkava vozrast koa sme bile sme imale nagoni od vozbuda...ali od licno iskustvo gledaj na koj bilo mozen nacin da odbegnes od pregolemata vozbuda koja te tera na seks.Koga ke dojde najzeskoto olabavi.Izdrzi kolku sto mozes poveke posto premnogu si mala za prv pat.Podocna ke zalis.