па зависи колку те скинал мозеби не било докинато а кога ке имас пак однос ако не си докината пак ке крвавиш така да тоа е тоа....
Да со крв таа вечер одма после *чинот* ставив влошка и целата се преполни а др ден само малку како кафеаво
kaj sekogo e razli4no, jas znam deka imav uzasni bolki i mn mi te4ese, go napraviv 4arsavot lom, duri se osekav neprijatno, zatoa prviot pat treba da ti bide so nekoj kon kogo imas iskreni 4ustva, koj tebe te saka i moze da te razbere, sega si razmisluvam kako li bi se osekala ako toa go napravev so nekoj koj ne go poznavam dovolno ili ne me saka..a so 4ovek koj te saka i ste dolgo vreme vo vrska, sto i da ti se slu4i za vreme na prviot pat, ke te razbere [mod-kirilica:2axmn7f2][/mod-kirilica:2axmn7f2]
оф топик,ама Lилит зосто си ироницна толку,те глеам во сите теми поцна па мет да солис,поцна на Pрити на ме потсекаш.....порано многу сакав да те цитам ама сеа...дали дека стана модератор па то се дигнаа акциите...
Decki go zapostaviv forumov malku. Se navrativ na rabotite sto sum ve prasuvala vo vrska so prviot pat, sega a sakam da vi kazam deka mi e mnogu ubavo vo sexot. Se podobar e i se poveke uzivame , eve veke poveke od pola godina sme sex. aktivni, ubavo ni e. Prviot pat ne mi tecese krv, a toa ne mu bese voopsto problem na decko mi. Cuvstvoto bese ok, ne bolno, prijatno. Sakav samo da spodelam so vas zenski pozdrav
Првиот и вториот пат многу ми течеше крв исто ко да имав добиено и плус многу ми беше болно,ептен ама сега е ок
Имаше крв онака, амааа затоа колку само беше болно и вториот пат исто, и третиот, и четвртиот, и петтиот, и шестиот...ама пишав за тој проблем, чекам одговор
ни крв ни ништо...колку ми беше безвеза...тогаш ништо не ми рече дечко ми,и дури по 3год замислете ме брецна дека он "ЗНАЕЛ" дека не ми е прв...ми се идеше да се отруам...цело тоа време јас нз како можел да трпи,и да не ме праша цццц и до ден денеска,значи он стварно ми беше прв,и единствен ,а јас нз дали ми верува,несака за тоа да зборува,а па јас не се ни трудам да му доказам,јас важно си знам дека он ми бил прв,сеа он ако несака да верува тоа е негов проблем....леле сеа се изнервирав со се потсетив на воа....
исто и кај мене малечка беше исто и цело време си мислам дали тоа е ок или пак јас имам некој проблем ке напише некој нешто околу ова...
а кој е тој него да му докажувате дали ви е прв или 86502?! отворете му википедија нека види дека некои девојки се раѓаат без химен убаво прават во иднонезија ми се чини беше, тап се роди девојче, одма хименот и го сечат за сите да бидат еднакви.... тој химен само проблеми носи барем така ми делува и на крај на краиштата голема работа дали бил прв или 56! ако те сака, ќе те сака лично ради тебе, а не ради една мала кожичка во вагиналниот отвор
така е шо...мене пред некое време ми кажа дека не ми верувал дека ми е прв...на почетокот му докажував вака,така...оти стварно ми бесе криво му пракав линкови да чита,е сеа колку читал незнам,важно ми викаше не сакам веке никогаш да праам муабет за тоа...е сега дали ми верува или не...не знам...ама на друг начин не можам да му ПОКАЖАМ дека ми бил прв. а шо викаш ludoto 19 за сакање ако те сака,ке те сака...така е и за тоа не ни сумњам,знам дека ме сака,и дека ме сакал и тогаш...пошто него го јадело тоа 3години ееее и пак ништо не ми рекол.како издржал јас не знам,ама сепак ми беше жмк што така мислел