Првиот пат со крв или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 27 ноември 2009.

1. Psihoo

Psihoo Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    па зависи колку те скинал мозеби не било докинато а кога ке имас пак однос ако не си докината пак ке крвавиш така да тоа е тоа.... :$ :$ :$

2. miss

miss Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    i kaj mene nemase krv,mislev deka nesto ne e vo red so mene... :worried:

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Многу крв. 2 дена мислам поттечнуваше

4. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.575
    Допаѓања:
    22.665
    Да со крв таа вечер одма после *чинот* ставив влошка и целата се преполни а др ден само малку како кафеаво :$

5. Ewii

Ewii Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    kaj sekogo e razli4no, jas znam deka imav uzasni bolki i mn mi te4ese, go napraviv 4arsavot lom, duri se osekav neprijatno, zatoa prviot pat treba da ti bide so nekoj kon kogo imas iskreni 4ustva, koj tebe te saka i moze da te razbere, sega si razmisluvam kako li bi se osekala ako toa go napravev so nekoj koj ne go poznavam dovolno ili ne me saka..a so 4ovek koj te saka i ste dolgo vreme vo vrska, sto i da ti se slu4i za vreme na prviot pat, ke te razbere;)

[mod-kirilica:2axmn7f2][/mod-kirilica:2axmn7f2]

6. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    мн.крв ми течеше цела влошка наполнав :)

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Кај мене немаше ниту една капка крв

8. t.a.m.a.r.a

t.a.m.a.r.a Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    5
    И кај мене... Ама пак затоа болеше ептен

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.039
    Допаѓања:
    154.899
    Де бре,да не отидовте после на трансфузија на крв?!
    Вие сте си имале работа со Дракула.

10. natasaltd

natasaltd Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    48
    оф топик,ама Lилит зосто си ироницна толку,те глеам во сите теми поцна па мет да солис,поцна на Pрити на ме потсекаш.....порано многу сакав да те цитам ама сеа...дали дека стана модератор па то се дигнаа акциите...

11. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    еластиЧен ви е хименот затоа ке пукне дури кога ке породите

12. cresha

cresha Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Decki go zapostaviv forumov malku. Se navrativ na rabotite sto sum ve prasuvala vo vrska so prviot pat, sega a sakam da vi kazam deka mi e mnogu ubavo vo sexot. Se podobar e i se poveke uzivame :inlove: , eve veke poveke od pola godina sme sex. aktivni, ubavo ni e. Prviot pat ne mi tecese krv, a toa ne mu bese voopsto problem na decko mi. Cuvstvoto bese ok, ne bolno, prijatno.
    Sakav samo da spodelam so vas zenski ;)
    pozdrav 8)

13. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    ни кај мене немаше крв првиот пат ниту ме болеше али затоа па следниот пат ме болеше....

14. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    имаше неколку капки тогаш и на гаќичките неколку капки утрото кога се разбудив

15. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Првиот и вториот пат многу ми течеше крв исто ко да имав добиено :( и плус многу ми беше болно,ептен :worried:
    ама сега е ок :inlove:

16. papuca

papuca Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Имаше крв онака, амааа затоа колку само беше болно ;( и вториот пат исто, и третиот, и четвртиот, и петтиот, и шестиот...ама пишав за тој проблем, чекам одговор :!:

17. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    ни крв ни ништо...колку ми беше безвеза...тогаш ништо не ми рече дечко ми,и дури по 3год замислете ме брецна дека он "ЗНАЕЛ" дека не ми е прв...ми се идеше да се отруам...цело тоа време јас нз како можел да трпи,и да не ме праша цццц и до ден денеска,значи он стварно ми беше прв,и единствен :$ ,а јас нз дали ми верува,несака за тоа да зборува,а па јас не се ни трудам да му доказам,јас важно си знам дека он ми бил прв,сеа он ако несака да верува тоа е негов проблем....леле сеа се изнервирав :@ со се потсетив на воа....

18. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    исто и кај мене малечка беше исто и цело време си мислам дали тоа е ок или пак јас имам некој проблем ке напише некој нешто околу ова...

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    :wasntme: |( а кој е тој него да му докажувате дали ви е прв или 86502?! отворете му википедија нека види дека некои девојки се раѓаат без химен |( убаво прават во иднонезија ми се чини беше, тап се роди девојче, одма хименот и го сечат за сите да бидат еднакви.... тој химен само проблеми носи барем така ми делува|( и на крај на краиштата голема работа дали бил прв или 56! ако те сака, ќе те сака лично ради тебе, а не ради една мала кожичка во вагиналниот отвор

20. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    така е шо...мене пред некое време ми кажа дека не ми верувал дека ми е прв...на почетокот му докажував вака,така...оти стварно ми бесе криво :( му пракав линкови да чита,е сеа колку читал незнам,важно ми викаше не сакам веке никогаш да праам муабет за тоа...е сега дали ми верува или не...не знам...ама на друг начин не можам да му ПОКАЖАМ дека ми бил прв.
    а шо викаш ludoto 19 за сакање ако те сака,ке те сака...така е
    и за тоа не ни сумњам,знам дека ме сака,и дека ме сакал и тогаш...пошто него го јадело тоа 3години ееее и пак ништо не ми рекол.како издржал јас не знам,ама сепак ми беше жмк што така мислел :worried: