1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Првиот пат со крв или не?

Дискусија во 'Секс' започната од malecka15, 27 ноември 2009.

1. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    не немаш никаков проблем,само може вака...да мислат дека не ти е прв :lol: иначе тоа е нормално кај некои девојчиња ;) како кај нас например :)

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    значи ако немаш крв, само проблеми ќе си напраиш :lol: :( ама не знам,искрено не ми е сфатлво, не знам зашто би го лажела! ете, си немала крв- си немала! па тој ако те проценил како што треба ќе знаел да те чита т.е да знае кога лажеш а кога не!!! дефинитивно не се замарај мое мислење!што сака нека си мисли ич нека не ти е гајле 8)

3. TheOne

TheOne Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Глупости!
    Па секое машко може да осете ако и е прв на девојката, наводно потесно било...
    Инаку, мојот прв пат... ептен болен со многу малку крв... али затоа вториот пат надокнадив!! крв до колена, и дупла болка... :(

4. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    674
    Допаѓања:
    4.676
    Првиот пат немав воопшто крв, а чувството беше пријатно. Малку ми беше чудно оти имав читано дека прв однос со малку крв, но потоа прочитав дека се работи за еластичен химен. Болка немав никаква, можеби оти маж ми беше внимателен, знаеше дека ми е прв пат.

5. purple.m

purple.m Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Крв имаше сосем малку, капка или две на гаките. А за време на односот немав проблеми околу тоа

6. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.768
    Допаѓања:
    18.263
    Кај мене немаше ниту капка!

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Кај мене немаше воопшто крв, може ли некој да објасни зошто е тоа така, велите дека хименот е еластичен и ќе пукнел на пораѓајот. Дали е тоа во ред? Првиот пат се исплашив си реков да не не е нешто во ред со мене.

8. Analiverpool

Analiverpool Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    и мене истото ми се случи, овај месец бев во Барселона и со дечкото имавме секс, нормално за прв пат но немаше ни капка крв. И сега кога се вратив не верува дека сум била невина ех ех

9. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    lele i jas isto .. nenormalna bolka mislam umrev i na kraj gleam nema ni kapka ..
    a neso citnav sea elasticen himen bilo toa i ke puknel na poragjajj????
    strasno ..
    a moze na primer pri ginekoloski pregled??

[mod-kirilica:2vmlzyea][/mod-kirilica:2vmlzyea]

10. nkaterina

nkaterina Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    крв да и тоа многу поплава,болка да како голема менструална болка,страшно не беше затоа што и двајцата бевме неискусни,убав спомен.

11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Крв колку сакаш. Како да имало колење а не секс :D
    Не очекував дека ќе има толку крв. Божеееее кога ќе се сетам навистина имаше премногу.

И после првиот пат за вториот чекавме уште месец дена :D Пусти страв! Таман ќе се решам и туп ќе се премислам. Се бркавме по креветот, се боревме никако да се случи :D Инаку ден-два после првиот пат, ја разгледувавме ситуацијата со прсти таму долу. :D И после секое чепкање гаките ми беа повторно со крв но тоа беа само по 3-4 капки.

12. Minaaa

Minaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    И йас не искрварив тек после два дена и тоа сосем малку!!!!

13. ajdablenej

ajdablenej Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    не се секирај, јас прокрварев тек после кога отидов во тоалет. нема ништо страчно околу тоа. а тој зар толку малце ти верува ??

14. icy

icy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3
    Jas pri prviot odnos nemav nikakva bolka nitu pak krvarev , do den deneska se prasuvam kako e mozno toa :)

15. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    И јас го имав пред скоро мојот прв пат...и крвввв многу многу многу и болка исто така мн силна, за следните пати ке видиме накнадно.... :D

Туку сакам да ве прашам дали после првиот пат се јавува и задоцнување на менструалниот циклус бидејќи се секавам како низ магла дека сум прочитала такво нешто или не...? Не дека ми доцни но сакам да сум информирана...

16. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Мене првиот пат течеше многу крв (цела бев лом) дури и др 2 дена ми течеше и тоа многу крв и по првиот пат касни некое време менструалниот циклус (барем така беше кај мене)

17. vrc-prc

vrc-prc Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    ни кај мене немаше крв првиот пат

18. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Секако дека не мора да искрвариш по првиот сексуален однос бидејќи можеби хименот ти поеластишен па искрварувањето да се случи на вториот пат. Мене ми се има случено тоа значи не искрварев по првиот сексуален однос туку тоа се случи по вториот пат. Така да воопшто не му давај на значење на тоа, морам да го искритикувам твојот партнер со кого си имала прв сексуален однос, не требало да го направи тоа без да разговара на таа тема со тебе пред тоа т.е. да те праша дали си подготвена на тој чин, дали пред тоа си имала партнер(искуство), дали би сакала да го направиш тоа со него, а не без да разговара со тебе да го направи тоа. Тоа е голема грешка за која ти влегуваш понекогаш во депресија, и затоа често се сеќаваш на тој чин и си гневна.

19. ivushh

ivushh Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    8
    сакам да прашам при кинењетоо откако ќе те скини можно е веднаш да почне да течи крв??

20. parrot

parrot Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    499
    да, не само што е можно, туку и најчесто така е..