Моево наопачки: Доле кецови Горе кецови Горе двојки Горе четворки Доле четворки А долниве двојки се заборавија изгледа
Имаме доле две запчиња , двата кецови Горе немаме кецови Е сега видов горе и грепка двојката и чука на лажиче се гледа веќе запче бе Зар е можно прво двојките горе хаха Нели обично прво кецовите па после двојките , баш се изненадив
Хахаха Ми олесна има и друг случај како мојот Прашувам ми викаат незнам дали може, обично кецовите прво Ај викам овде ќе се пријави некоја мајка хаха
Се' е можно со запчињата. На внука ми први и излегоа долните двојки. И јас дотогаш немав слушнато дека е можно и се чудев како тебе.
Редот е единици, двојки, четворки, тројки, петки. Поретко е да се растури малце редот, ама не е ништо страшно или лошо, најчесто не прави проблеми.
На моево првиот долен кец му излезе пред 20 дена, а вториот уште го нема Го гледам, бел е ама никако да пробие, многу е нервозен. А што е со овие што прават cookies, после еден месец имаат термини? Се зачудив, јас мислев ќе нарачам кога ќе му излезе запчето и за 3-4 дена ќе бидат готови. Ајде предложете ми од каде да нарачам за побрзо.
Спојлер: Cookie time на фб, им пишав пред десетина дена. Ми кажаа минимум 10 колачиња и однапред 3-4 дена. Пишав на повеќе и цените им беа најчесто од 60 и нагоре, и си удрив математика си нарачав обична бела торта со запче на слика
Дали сте ваделе запчиња со кашлица и носе затнато де течи пак затнато.. Подуени се непцата и осеќам дека е од нив.. Плус намален апетит. Сеуште ме е излезено па гледам секое сабајле сега... Друго дали некоја фома сама има правено колачиња
Јас порачав од кара кукис стапалки, на изглед преубави,на вкус камен тврди. Релативно брзо ми ги направи за 3,4 дена,50 ден парче. Имаше и 2,3 колачиња гратис.
И ние имаме забчеее од вчера Си имав купено калап и еве ќе украсувам ...страв ми е поради короната да порачувам
Zdravo mamichki Sakam da ve prasham da li imate videno ili slushnato, izvadime zabche grebka pod prst i tropka na laziche, koga poglednav kako sivko ima od vnatresna strana. Rasipano li e zabcheto? Dusha me boli, tolku se macheme za rasipano da izleze. I drugite li ke bidat takvi? Fala Vi mnogu
Трето запче грепка, горниот десен кец Второто излезе 2 дена после првото, а третото 10 дена после второто. Во две недели три запчиња излегоа. Деновиве сè живо касаше, се лигавеше и нон стоп нешто имаше во уста, ја изеде оградата од креветчето Најсладок ми е, двете долни му се гледаат кога зинува и кога се смее.
За колачња топло препорачувам Dekorativni Kolaci на фб. 25 ден. Парче за 2-3 дена ги прави не си ограничен со бројот на колачиња и што е најважно многу убави ги прави и многу се вкусни. Не се камен тврди може и бебка да ги грицка.