Еве приказ на тоа како изгледа излегување на забче. А инаку ништо чудно и на 2м вадат забчиња веќе некои бебиња
Мајки дали може 3 или 4 ки да извади пред 2 ки? Горе има 2 ки. Дали ви изгледа набабрено ? И на другата страна е исто.
Moze, nema red za mlecni zabi. Na drugarka bebeto izvadi 5ka, a nema 3 i 4. Godina i nekolku mes e bebceto
Женскава моја две запчиња одеднаш, зајаченце миличко @Brpbrp имаше пишано дека си нарачала од Делиција. Вкусни ли се колачињата ? се мислам од таму да нарачам.
Jas imav sea skoro ama ne se neso dobri. Od onoa breadway imam jadeno takvi poubavi mi bea. I od pekara mafini ama tie ne praat vise
Можно е да има мака бебево откако никнаа првите заби, излезени се и баш немаше никаква мака, а денес почна да одбива храна и да цвили..
Јас па се израдував дека без проблеми излегоа две, ама што викаш може од друго запче да е... а и нонстоп се менуваат може па не и се свиѓаше храната, а уште колку имам за воведување тек ќе покажува што сака а што не
Majki bebe ima 3++ dali e mozno da ima proces zazapce volku rano celo vreme nervozno e gi pika racete vo usta se ligavi i od sred son silno pisti koga vasite bebinja izvadoa prvo zapce?
И јас се израдував кога излезе првото запче без проблем. Второто со одбивање храна, мрсулавење, чуда. Нема правило.
Женииии, имаме запче После 6 ноќи будење на саат со пиштење, дневни дремки во раце и многу слабо јадење еве го денес на допир грепка а и на лажица тропка Ќе кркаме колачиња за брзо, а мама ќе купи и нешто златно А многу сакав да ја наместам свеки да го види прва па да видам што ќе се опнеше да купи Не е битно, пресреќна сум, ми расте девојчето
Да се редат како бисерчиња Мојава свеки вели дека таа сакала да и го најди прва да и купи нешто Така да и да го најдам јас ќе си ќутам
Лелее ќерка ми вади 6 заби скоро од еднаш таман малку се гледаат кецовите и 3 ките подуени… ама веќе 3 дена будење во ниедно време со ај плачење е мал збор него со вриштење дерење. Не е ни спиена ко што треба греота.. да напоменам пробани се мн работи за ублажување на болки де од бугарија де грчка ма џабе бе. Него до кога вака тос ми е прашањето? Веќе скоро 2 месеци јс мачат амс деновиве е катастрофа се секирам мн
после извадени 8 заба без температура, еве ја ноќеска крена на вадење прва четворка (пред неколку дена ѝ изби едно врвче од забот иначе), па ме интересираат искуства со тт при вадење заби, колку време траела, до колку степени ви качувале и сл. мојата ноќеска имаше 38.2, сабајлево 37.8 ни се поклопува и со тргнување во градинка и на мисла сум да не не е ради вадењево четворка.
I jas istovo ke ti kazev vidi da ne zakacila nesto od gradinka...jas ko sto znam tt ne se kacuva od zabi tuku imunitet paga pri rastenje zabi i doaga nekoe virusce
ќе следам ситуација, сега ѝ е уште пониска, скоро и да нема веќе. нема други симптоми, затоа мислам најверојатно е до забите, ѝ мачкав генгигел, и другата четворка само што не пркнала, изгледа ќе искачаат у пар како и останатите претходни запчиња.
Aj so lesno da pominete. Moze i da e virusce ama sama si go sredila. Doma i jas i maz sme rasmrkani i kaslame,bebe 7 mes gajle nema nisto ne i e