Другарки, ајде кажувајте сега од каде нарачувавте колачиња. Гледам погоре за Делициа ама ништо спешл. Ги гледав на инста https://instagram.com/mamashomemadecookies?utm_medium=copy_link и една од Тетово ама таа на породилно пишала дека е, па ајде хелп
Здраво мајки, малиот мој е 10 месеци и извади едно запче, сега го вади 2рото, но приметувам првото како да расне криво, кога го гледам вака од горе како да не е право, туку како да расне на криво. Зар можно е? Да паничам ли, имала ли некоја мајка ваков случај до сега? Сега спие, ако пише некоја мајка подоцна можам и да сликам ако успеам.
Така и мене ми изгледаа кога почнаа да се покажуваат ама прави излегоа. Не се грижи напразно ќе си се наместат.
Не знам дали работи со достава, ама и вкус и декорација се совршени https://www.facebook.com/SlatkoKolaceSandra/
Фала ти на инфо, нарачав од таа "Mamas homemade cookies,, за во сабота, па ќе видиме како ќе испаднат Само она имаше бирање на вкус, другиве мед и цимет а нешто па фан на тоа не сум. Повелете во сабота на чоко бисквити за првото запче на Срна
Некој ако ги има користено Осанит гранулите да сподели искуство дали сте задоволни и дали ви помогнаа? Исто ме интересира и од кога почнавте да ги давате на бебето и како се дозираат.
Здраво На огромно изненадување од вчера гребе забче во уста и тропа на лажиче.  Кога отприлика ќе може да се види? Недела, две? Сега за сега само процепот можам да го видам
И кај нас е така веќе 3, 4 дена И мене ме интересираше тоа, ама мислам една недела сигурно треба да помине за да се види убаво Да ви се редат како бисерчиња
Ќе си почекаме, битно забот е тука Фала мами да ви се редат и вас како бисери и многу лесно да излегуваат
Мамички дали бебушките ви извадиле забче без лигавење? Мојава ми ги дава сите знаци, мрда лево десно со главата, тегне уши, непцата и се како натечени, се бута у уста, гризе. Се мислам забче ќе вади ама па не се лигави.
Повеќе се лигавеше претходно него пред да извади заб. Баш се зачудив како му намалија лигите од нигде ама се крчкал заб у позадина
Јас ги користам и гелот и гранулите, повеќе од гелот сум задоволна бидејќи ми стои во фрижидер и кога ќе се доближам до него веќе знае дека ќе ја мачкам и право отвара уста ја лади повеќе отколку гранулите. Инаку по 7 гранули се даваат 2 пати во денот, а од гелот мачкам и по 3 4 пати, додуша сега веќе не мачкам толку често само ептен кога е нервозна. Едит: забите мора да излезат а секој гел и што ли уште не само моментално ја смирува болката така да кога ќе видиш ништо не помага додека на пробијат.
Majki kade kupuvate Osanit granuli? Mackam Dentinox pomaga nekoe vreme ama posle pak so nervozi, race vo usta, placenje i tn..Sekoj sovet e dobredojden