Синко е 3 месеци и некој ден. Многу ми лигави, почна и цело раче да го пика во уста од пред една недела. На допир му е тврдо на местото на двојката. Знам дека е многу рано, но да Не е повидок запче, или се занесувам дека е можно сега да искочи ?!
Почната му е орална фаза, затоа бута раче. Не дека не е можно толку рано запче ама па мојава исто од таа возраст почна да бута раче, да се лигави, а прво запче извади завчера на 7 ипол месеци
@Tea SK Да се редат бели како бисерчиња. Од каде нарача колачиња мама? Се мислам, на две три места гледав.
Не мора да значи дека е рано, вадат и на 3 месеци синко мој тогаш ја почна фазата, ама извади на 5м. Битно лесно нека излезат Ние тројцата не спиени, цела вечер со плачки горните запчиња се спремаат веќе 2 недели, ама ноќеска изгледа беше најстрашното ајде веќе нека прават, многу жално плаче
https://instagram.com/cookiebooking?utm_medium=copy_link Од тука нарачав бидејќи другите немаат ич слободни термини до Велигден
И јас на неколку места прашав, ми викаат термин за месец дена. Па од каде да знам дали за месец ќе никне прво запче или ќе прооди?! Хммм решив само сутлијаш да направам, и кај нас ѕирка бело
Јас прашував во Медена ми рекоа секоја нарачка се изготвува за два до три дена. Што пари се во cookiebooking?
И јас прашував прашував и на крај направив, ептен профи излегоа.. Калап нарачав од cad print centar на фб. И земав готов фондан.
Браво мама Одлични се. Да ви се редат бели како бисерчиња. Би сакала и јас така ама ептен сум кнап со време. Ако некако стигнам би било фино.
Веро, тинекс, рамстор. Има веќе готов во кутија, само да се расука. А има и на долчела во прав. Јас таков земав.се меша само со вода и се расукува. Ептен лесен за работа.
Бели како бисерчиња да ги реди Што гелче користите? Како да ја мачат и мојава па ваљда нема штрта да ставам