има абер или нема? гледате нешто? се лигави вришти од спиење секое спиење ни е со вриштење навечер шета по цел кревет све става во уста му ставам ладно се потсмирува чешка увце има течна столица од лигите. и многу е нервозен
Mom's Овие горниве заби, кецови не се дефинитивно. Некако многу ми се настрана дури мислам дека се тројки. Ама па тројки на 8 месеци некако ...што знам Некоја поискусна да се јави
Zdravo za kolku vreme probivaat zabcinjata veke 2 dena sme samo so placenje po csli denovi noki so rastecen nos kako cesma ne dava ni prst da mu piknesh odma vristi mu davam ladni rab kratko trae kakata mu e tecna 3pati tecno kaka uvo celo lice go trie
Здраво мајки, Првото запче излезе на 9 ипол месеци, вечерта беше малку топличка, мерев температура со обичен топломер 37.7, а со дигиталниот microlife секогаш ми покажува повеќе ( се израдував кога го купув, а се разочарав веднаш со првата употреба, џабе фрлени 2700 ден..). Сабајлето беше супер, немаше тт, весела, насмеана.. Вечерта пак беше малку топличка, ама не беше плачлива, кенкава. После пладне ја намачкав од гелчето freezyderm и после некое време ја исфрли на лицето, до вечерта се изгуби осипот, а следниот ден пак се појави на лицето, грбчето, стомачето.. Дали е од забчињата, дали од температурата, дали од топлото време, од што би можело да биде? Препорака од др е да не се дава ништо на тт под 38-38.5 и немам дадено ништо.. Ве молам за совет и искуства.. Поздрав мајки, убав ден
Како "грепкаш" на непцата? Не се заби кога ќе излезат ќе знаете. На горното непце кај моја беба беа цели бели и отечени 4месеца па после тек излегоа. Не мора само да го буричкаш и проверуваш на секое.
Мајка тројки ли беа вашите горе, некако исти случај ми се гледа и на мојов, има два кеца доле, сеа за горе баш вака како тројки ми изгледаат а нема други горе. 8 и пол месеци е
Не беа тројки, во право беа членките погоре. Еве веќе и горните кецови и се излезени и се приметува веќе дека се двојки.
Мајки малиов е 9+++ се растури од лигавење и гризење, ама и плачење цееел ден и ноќ. Навечер додека не го надојам не се смирува, а цицал пред 10 минути. Исто главата многу често ја мрда лево десно. Да препишам на заби? Или само 7ми скок? Исто навечер спиеше без цуцла, сега ако нема цуцла плаче се корне.