Мајки син ми е 16 месеци до сега ги има извадено кецовите и три двојки. Можно ли е пред тројки и четворки катници да излезат. Ептен беше плачлив последен период а еве само што забележав катник има искарано
Дали е можно бебето да одбива храна веќе скоро два месеци поради растење на заби? 9+ месеци е, прво пред еден месец и излегоа две запчиња долу, сега растат горните, двете единици, воопшто не јаде кашички само цица нон стоп веќе долго време се секирам многу, дали е период, до кога ќе трае, дали е од забите? Бидејќи крвта и е слаба и не напредува на килажа....
Мамички дали се ова запчиња ? Бебе несака да спие, со плачки сме при секое заспивање . Навечер се буди на секој саат да цица и цело време ги трие очите и ги тегне ушите . Иначе долни кецови веќе има извадено . 6 месеци сме
Чујте и почујте, ќерка ми заб вади . На година, со набабрени непца пола година Не знам што ќе и се, кога ништо не јаде ама добро барем мајка ми ќе ми се откачи од испитувањата зашо немало заби детето
Тесто 2 јајца 150 грама шеќер во прав 200 грама маргарин 3 големи лажици мед 800 грама брашно Цимет Ванила Глазура Една белка со 250 грама шеќер во прав и малце сок од лимон
На мојата пред 2 дена и излезе прво запче 9++ сме и тоа прво горе кецот го извади. Ако ти е за утеха цел месец мака мачиме со јадење грам нема качено цел месец. Сега веќе да не ја урочам овие два дена почна да ми ги јаде сите 3 оброци.
Имаше многу симптоми, целосно ни се смени бебка. Од лигавење, течење нос, нејадење, плачење навечер, раздразлива, температура 37.5креваше неколку дена. И само што излезе запчето се вративме на старо. Ама па, само едно излезе, очекувам сеа истото да го прави и за следните. Тоа е... Ќе се издржи
Мајки, од кога почнавте да миете заби? И дали ви дозволуваа со напрсток да ги четкате. Ние сме 10+ имаме два кеца горе, два доле и двојки на повидок ама сеуште не сме почнале со миење.
Јас почнав само што му порасна запче. Прво со напрсток, а сега со четка. Ама не ја сака четката. Со напрстокот беше полесно и повеќе ми дозволуваше.