Ние си добивме запче со полни 5 месеци. Сега е на ред второто. Немаше плачки и неспиење само гризење и лигавење.
На ќерка ми и проби првото забче ама никако да излезе ни до пола веќе веќе скоро две недели. Од ваше искуство после пробивањето за колку време излезе цело забче? Веќе и е набабрено непцето и за тоа до него ... се измачи.
Лелееее еве го и нашето прво запче малата доле лево и излезе единица Убаво ни започна денот мама го зирна запчето убавини убавини Со лесно на сите
Haha, srcko ma kako uspea da ja slikas. Malata edvaj otvara usta da i proveram dali ima izlezeno i pravo me apa, a da ja slikam ni na son. Спојлер Off topik malku.. placese li Anastasice koga i stavavte obetki?? jas mnooogu sakav da i stavam ama mi bese maka deka ke place. Duri i jas se dupciv vtor pat na dvete usinja da vidam kolku boli, ama boli.
so taticko bese koga i gi dupnaa jas nadvor izlegov i na kratko ja slusnav kako civna nekolku sekundi i se zaboravi nisto strasno se izvinuvam za lat nezgodno e
Ајде и јас конечно на темава да пишам за забче. Денес мама го најде првото забче на Сергеј на 9 полни месеци Ај да ве почестам
Ние вчера го најдовме четвортото забче,два дена послем третото на 10 дена пред да наполниме 9 месеци.
Zdravo da vi se prilkucam vo temata imam since ima 7 meseci i denes gi najdovme prvite dve zapcinja gornite dve DVOJKI ne gi razgledav site razgovori jas ova prvpat go gledam