Zdravo,ajde spodelete nekoi adeti za prvo zapce ko ke izleze,nekade procitav sutlijas deka se pravelo no ne sum sigurna.
Мајки, непцето ни е пукнато долу кај едниот кец и грепка на допир А вака бело нема ништо, кога да очекувам да се појави запчето?
Sto stavate efikasno za zapcinja mnogu me sovetyvaa belo vino eve neznam sto da pravam zaspie I vristi se uspivame vekje 4 casa 2 iskara no zosto sega piska vadi li novi ili tie ja cesa at kje pobudalam kazete nekoj ako imate mackano ili nekoj gel
Мене најефикасно ми се покажаа замрзнати глодалки. Мачкав гелови ама немаше некој посебен ефект. Само ладно. Можеш да пробаш и крпче мокро да замрзнеш, и тоа го сакаше дека згодно е за чешање.
Имаме таква глодалка со течност и во упатството пишуваше да не се става во замрзнувач туку да стои во фрижидер на одржување пред да се користи.
Купрни ми се пред 6 години, нема да се сетам од каде биле. Најверојатно аптека. Тие се што немаат рачка мислам. Јас имав со пластична рачка за држење, конкретно за замрзнување. Течноста е таква, не замрзнува скроз, само згуснува.
Прво искочија два кеца доле, па два горе, па една двојка горе, па другата сега пред неполна недела горе и вчера гледам доле десно четворка. Има редослед по кој растат заби или не?