I nie cekame dvojki gore... Mada mislam deka naednas i cetvorki ke mu niknat... Belo e nepceto celosno... Ne deka imame mngu zabi, no koga gi vadeshe niv bukvalno ne ni sekjavavme... Ovie...
Да се самоцитирам Одвај проби 8 запче (7 беше баш за 1 роденден), една недела неспиење, кенкавост и намален апетит не изнамачија, плус ратечено носе. Се надевам малку ќе се смири сега.
Ај и јас да се самоцитирам Во исто време му излегоа и горните две, сега има 4 запчиња До првиот роденден бевме само со едно Спиењето ни е катастрофа, на цице повеќе не сака да спие (а кога сакаше и јас бев поодморена) Има многу лесен сон, пречесто се буди, кенка и бара да го нишкам.. Ах.. ај нека ни помине и оваа мака веќе.. Мислев дека само скоковите ги минуваме така лошо, но од вадење заби немало полошо!
Конечно го имаме 9-тото забче. Првата 4-ка горе.И другата долу е на пат. Ја намачи скоро цел месец. Се друго ќе издржам ама со ова забче нервите ми отидоа од што не јаде, дури и ми ослабна.
За една недела сме 16м, а уште сме само со 1ци. 2ките сите четири убаво се гледаат под непцето веќе 2 недели ама немаат абер да излезат.
На таа возраст и мојата имаше само кецови.Јас бев мн загрижена тогаш.Сега од оваа перспектива кога гледам си велам и не е толку лошо тоа.Ги извади сите заби после набрзина и тоа без Т,без нервоза.Поголема беше а со тоа и поотпорна на болка.
Nie sme so 10 zapcijna ili 11 zirka i 11 zapce Malce nervozna e ama gi izvadi za edna nedela dve zapcijna
Ни излезе и четвртото запче сега ги имаме сите единици.Се измачи со горните две непцето му беше разрането дури му висеше парченце каде што пробило запчето.Ептен се исплашив ама еве за 2 дена му се смири.Ајде со лесно да излезат и другите.
Сабајле тропна на лажичка првото запче Долу единица. Како што можам да видам, другата до неа е во процес, и тоа ќе излезе наскоро
Sega mi tekna da pisam i nie da se pofalime so zabce a vtoro na povidok pred edna nedela kecot dole probi,uste ne e skroz cel a eve veke den-dva i vtoriot do nego zirka P.S.Pu pu,bez nikakvi simptomi,osven neznacitelna nervoza nekolku dena pred toa.Daj boze so site taka da pomineme
Ние сме со 11 запчиња. Последно ни излезе двојката доле десно. Многу мака видовме со неа. А пред недела дена приметив дека и тројките горе и се нанабрени и бело и е непцето. Два дена имаше Т, а сега еве ја затната е целата.
Da se pofalime denes ni tropna prvoto zapce edinica dole ete zatoa sinoka cela večer mi beše na grada i denes nervozna.Inaku jas go vidov prva ajde na sutlijas
Никако јас да се пофалам со ново запче... За три дена 16 полни месеци а горе имаме само единици.. А долу имамњ единици и двојки едвај вкупно 6..
и кај нас излезе првото запче еве за една недела ке полниме 8 мес,ама малце е подизлезено не се бас убаво гледа