5 ipol meseci sme eve poveke od 10 dena kako tropkaat prvite edinici gore i dvete,a ima i do niv uste sto jas go osekam so raka ama sin mi ne mi dava da vidam ubavo ahaha
Пред неколку дена излезе малце едната тројка, а сега почна да грепка и другата. Мака видовме многу додека избија. Еве ја уште е настината и носот и тече. На 13.5 месеци имаме 13 запчиња.
Проби и второто запче, единица долу десно Едвај чекам да пораснат и да се видат убаво, да биде зајче слатко
На 20 дена пред првиот роденден ни проби првото запче. Ич не се надевав дека прво долу ќе никне, немаше никакви знаци. Пред неколу дена малку му набабри долу десно и еве А горе мислиш цела вилица има како му се познаваат.
Bebe ima skoro 5 no mnogu e kenkav i placliv poslednive dena i racinjata gi pika non stop vo usta.dali e mozno da go bolat nepcata?rano nekako uste od sega za zabi
Убави ко бисери да ви бидат сите.. Машала... Ние сме 16полни и уште на 6 запчиња... Откако пишав оцде последно пред месец дена се ушре нема ново...
Ние 4 ги извадивме без никаква мака а додуша и сите други така. дај боже и останатите така да ги извадиме ни фалат уште тројките и петките
Ајде со среќа нека е, со лесно да си ги вади сите Зависи, кај малиот мој ужасно беше. Многу нервозен, апла ништо не јадеше, не сакаше ни играчки ни ништо....дури и во раце кога го држевме се нервираше, ни самиот не знаеше што сака и што да прави од мака.
Душичка.. Се надевам наредните ќе ги извадите без мака☺️ Да им се редат како бисери на сите бебчиња и секако се надевам без мачење и нервози
Да ја споделам радоста со вас, на синко му излезе првото запче денес . Вчера го слушнав на чаша како тропна и грепкаше на допир, а денес се појави на бело видело Дај Боже сите вака лесно да поминат.
Po pauza od celi 5meseci posle dolnite dvojki dojde gornata leva Se na se, sedmo zapce na 16meseci i 12dena
После 10 месеци и кај нас се појави ПРВОТО ЗАПЧЕ Доле левата единица прва ни излезе, малку се изнамачивме ама кога чукна на лажичка бевме најсреќни на свет
Prvoto bese gore pa imase maka,potoa edno dole edno gore ne ni zabelezav koga izlegoa ni maka nisto i poslednoto dole pak maka cel mesec.
Нас ни ѕирна и второто запче. Сега ги имаме горе и долу десните единици и почнавме почнавме со шкрипење. За колку време обично изникнува цело запче?