Бебушот и кај мене се мачи,веќе 3 дена е преногу кенка,ја става раката во уста и се тресе кога ја гриза,лиги сакаш ли ..душа,ама никако да ни испадне запче,имаме 5+6 дена ,се надеваме ќе имаме што поскоро....
Моето е со 4 запчиња единиците и тоа горните излегоа уште пред скоро 2 месеци е сега ме интересира двојките дали прво долните излегуваат исто како едниците.Се чудам како оваа недела престана да се лигави а беше чешма од лиги,изгледа голема пауза ќе има пред да излезат двојките.
Se prasuvam kako odi doenjeto koga ke pocnat prvite zabcinja?! mojava nikako da prestane da me grize koga ja faka gradata , a so zabcinja strav i e da pomislam kako ke bide!!!
Ние од забче ни З немаме. Синко лигави и се бута во уста уште од втори месец, а еве за три дена 6 медеци правиме.
Ние 9 месеци сме и без заби.Но 2 дена не спие добро и ги јаде рацете па се надевам ке излезе наскоро.Дали некој ставал бело вино против болка?
Кој ако не јас. Очај. Со првата горн двојка и сега со четворките. Има ефект ама многу краткотраен, ќе смири воспаленото непце и за саат е иста приказна.
Nemaj gajle moevo polna usta zabi e , 4te sea mu niknat do sea ne me kasnal . Osven koa si igra ama togas ne mu davam cice . inaku @joy1 ne sum stavala belo vino , davaj nesto homeopatsko ..
Нема нешто што не сум пробала дури и хомеопатски гранули и се има ефект саат време и после тоа пак истите нервози
Мојава гризе уште откако излегоа првите единици на 6 месеци На почеток повеќе гризеше, сега веројатно се навикна како да не ги користи забие кога цица Нас после 4 месеци стагнација, вчера ни никнаа двете двојки доле одеднаш По мене нема правило ова со лигавењето, еве се лигавеше пред еден месец, задниов период ич, и оп сега заби!
Никнa и третoтo зaбче гoре двoјкa деснo 8 месеци сме,a веќе имaме 3 зaбчињa дaј бoже сите дa ги вaдите леснo кaкo ние мaшaлa не видoвме ич мaкa
Ни испаднаа и горните 2 единици и сега сме со 4забчиња. Освен одбивање на храна, поголема нервоза и нонстоп цицање, други симптоми немавме, дај боже со лесно сите да ги вадиме
Јас го опипувам местото со прст и кога боцка значи излегло. Нас и забите обратно ни растат, прво горе па долу хахаха. За се сме наопаку ние
Јас со прст пипам и кога гребе гледам дека има забче и се гледа пукнато непце убаво,можеш и со лажичка чука на лажичка... ако е бело видливо значи не си го видела на време касниш
Кај малиот излезе третото запче одамна, уште на 11.05., баш дента кога патувавме. Горе двојката лево. Се спрема сега некое четврто, опасно се лигави и гризе, има и благо покачена температура како и за претходните три.
Имаме уште едно забче другата двојка лево четврто забче ни е, вчера го видов ова не помачи малку стануваше од сон со плачење,3,4 дена не спиеше како што треба ете што била маката