nas na 11 meseci ni izlegoa trojkitemajki neli e malku cudno imame edinici i gore i dole i sega dvete trojki gore izlegoa,se gledat a dvejki nema uste
Ние на 7 месеци со еден куп заби за брзо време, имаме 6 забчиња веќе искочени 4 горе, кецови и двојки и кецови доле
Син ми на 6 месеци извади 6 заба за еден месец и после три ипол месеци ни трага и глас за заб се до вчера еве конечно ново седмо збче.
sin mi ima godinka i dva dena i eve gi i dvojkite stignaa,gore cela vilica poduvana ,ni jade ni nisto,so zivi maki dusice
И ние двојки вадиме.Само кецови имаме и една двојка долу. Денеска се што и зготвив го фрлив само цица и јогурт пие.Се надевам ке се среди набргу
Мамички ние сме скоро 3,5 месеци и последнава недела приметувам дека нонстоп ги става рацете во уста и е доста нервозна а исто така почна и да се лигави, дајте совет дали е можно да ни излага забче или е сеуште рано
A kolku meseci ima bebus? moze i sinko kje naprai takva pauza, sega za sega nema znaci za novi zabcinja, iako i za ovie prvive nemase nekoi posebni znaci
Керка ми која скоро ќе прави годинка има 4 заба горе 2двојки и 2 кеца , доле има два ќеца..сите заби ги извади без да осетам што се вика преку ноќ... Е сега доле излезе 4 ката...чудно ми е ептен.. Нели требаше прво тројките да излезат? Некој со слично искуство? Поздрав мајки
Нарушен ред на спиење, периодична нервоза = четворка. Само една забележав засега, утре подетална контрола. Моментално пробиваат две двојки и четворка во исто време. Го жалам
На 5 месеци и еден ден го извадивме првото запче, а на 5 месеци и 6 дена второто Ги имаме кецовите доле.
Кај нас уште нема запче ама има многу нервоза и ставење се во уста и се гледа дека непцата го чешаат многу можеби наскоро ке има забче еве уште малце и 8 ке полни.
Син ми за една недела два заба, вчера гледам и горе лево четворка и ептен се изненадив без никаков редослед му растат.
Како што пишав и претходно, до 9 месеци ништо. Сега, во овој месец и пол 5 забчиња. Проби и единицата долу. А гледам детево два дена не спие убаво навечер, само со нас во кревет... не ни помислив на заб, некако брзо ми изгледаше...
Da se prijavime i nie konecno. 7 + 2 prvoto zapce.Ne dava da priparam vo usta.Mislam deka e ediniica inace ddolu desno. Kasi sto ne jademe ne jademe,aj sega so zabi direkt kopani.