Моето бебче скоро 7 месеца е многу лигави се што ќе му дојде при рака во уста става но никако запчиња да му излезат
Многу чудна работа: пред неколку дена кај бебушот и јас и мм видовме кај што ѕирка запче, а сега нигде го нема....
На 14 месеци пробија и горни 4ки. Имаме комплет кецови, двојки и четворки. Мислам дека кај да е ќе пробијат и долни 3ки пошо ми грепкаат малце.
А тропна запчето, гребна? Или само видовте бело? Бидејќи јас кај син ми со месеци гледав бело и тоа убаво цела линија бело, ама додека не ме гребна ништо од забите
Lprva dvojka dole na 11.5m sega e so 5 zaba smeski. Sigurno ke sledat brzo i drugite dvojki nervozna e zivi luge jade
Vcera gledam nesto belo gore desno povnatre mislev nesto ima vo usta i koga ke pipnam probiena cetvorka. Mnogu mi dojde cudno ima samo edinici i edna dvojka. Drugite dvojki ne se uste izlezenu a i porasna cetvorka. Se slucilo kaj nekoj vaka?
Првото синче на 5 ипол месеци го извади првото забче, второто синче на 8 месеци и еве третово синче исто на 5 ипол месеци, денес го приметив
Првото запче ни никнало!!!! За 5 дена полниме 6 месеци. Горе десно единица !!! Има ли некој адети што се прават по повод прво запче?? Јас поима немам, ама како да прочитав тука некаде дека нешто се прави.
Честитки на снаата, да се редат бели бисерчиња јас направив сутлијаш за домашните и му купив бело лонченце за да му варам житарки, ми рекоа бело да е и цврсто тоа што ќе му го купи оној кој го видел. Јас го видов прва, секако, со месеци го чекав
Malata ima edinici, dvojki, chetvorki i kjosh na edna trojka. So chetvorkite mnogu maka vidovme, ama sega so trojkite ne znam kako da i pomognam. Mnogu sporo izleguvaat, a koga ke ima maka mislam deka prstot ke si go odgriza. Kupiv i gel, iako prethodno ne machkav nikogash, ama dzabe...
Никако да му фатам ред на синко со забиве. Ај што му каснеа (12,5 месеци први запчиња), ама па и ред никаков нема. Има горе две единици и денес гледам долу десно двојка пробива, а од кецовите ни трага Некој со слично искуство?