Да се редат како бисерчиња. И ние ги чекаме двете долни единици. Оформени се познаваат уште да пробијат.
Лелееее сега читам браво Дундеее здрави бели прави бисерни ко герданче нанижано да ми ти се редат Јас нарачав од Kara Cookies од Фб преубавии и за внук ми имам нарачувано од таму.Баш ко на сликата што ја пратив такви ми ги направија ни едно точкиче ушлакано немаше преубави
Само јас ли не нарачав колачиња за првото запче? Шала на страна, се израдував многу, ама на колачиња не ни помислив Отиде возот сега, веќе две имаме
Од Кара Кукис јас порачував постапалки, 40 денари парче, навистина на изглед се преубави, меѓутоа на вкус беа катастрофа, тврди, заб да скршиш, горчеа и мирисаа на прегорен шеќер (искрено ми беше срам да ги делам на луѓето).
Колку време од заби не ви јаделе децата? Извадивме четворки и тогаш слабо јадеше, млеко само по 100 мл пиеше. Еве сега истото се случува, млеко само по 100 мл пие и јаде така така. Ова трае еден месец веќе, полудев. Да очекувам тројки сега? Толку брзо по четворките?
Јас имам неколку пати нарачувано и секогаш биле тазе. @emkaemka некои 40ден.некои 45ден.зависи од шарката Јас сум задоволна од Кара Кукис
И јас! Ни сутлијаш не сварив И на него второто му проби до пола. Битно купив мастраф па и готов фондан оти решив јас да ги правам Сега одиме на одмор ај од септември @kukla21 да се редат ко бисерчиња
Сутлијаш правев цела недела и на крај мајка дојде и го направи. А колачиња не направив. Веќе имаме 6 запчиња и касно е
@delvi немаше, јас прашував. Едит, Поминале денови, ама јас да си кажам. Иначе, Медена прави многу убави колачиња, и на изглед и на вкус. Ама скапички.
Нашиве ко договорени и бебињата и татковците Да му се редат белички ко бисерчиња @Leo_29 јас од Медена порачав на крај
Јухуууу бравооо Да се здрави,прави,бели,јаки.Да се нижат ко бисерно герданче Со лесно од едно до последно да ги вади
Искуство со модар оток при растење на запче? Едната 4ка и излезе, а другата е со модар оток. Предмалку и ја приметив и се загрижив. Утре ќе ја барам докторкота, ама во меѓувреме, ако некоја знае, дали е нормално?