Сосема нормално, тоа е еруптивен хематом, забот потешко го пробива непцето. Кај моево на 4 се појави пред да излезат, на сите 4. И кај големиов на 6ките имаше пред да излезат, исто на сите 4.
И на моето бумбарче двете доле му пукнаа ,сега ги приметив Само што влезе во 6ти месец Гледам нешто бело,фаќам и гребка Само врвчињата се сега, апла на почеток .ете затоа многу лошо спиеше периодов Сонце на мајка
Ние првите две долу без проблем ги извади и горните две. Ама сега му пробијаја горните двојки и беше многу нервозен 2 недели а каша не изел 1 месец ама ни лажиче. Само јогурт и лепче што ќе му дадам во рака. Со спиење проблем немавме среќа си спие мирно. Приметив крв на 2 те нормално ли е? Има 3-4 дена од како пробијаја.
Денес ,,прославивме,, прво запче на бебе Мм рече од ништо нешто сум правела викнав тетки, баби, колачиња, сутлијаш и крофни направив, за крофни адет нема, ама ми се пријадоа Па и картички направив и во тањирчињата ги пикнав ,,бебе има запче,, (ова дека принтер имам). Убаво минавме, бебе доби по некое подароче, си поседовме и ете убав ден ^^нај јако идат сите и ни честитаат запче абе јас викнав колку колачиња да имам на кого да подадам Повелете почастете се и вие Спојлер: За Медена Морам да споделам за колачињата. Убави се многу и изглед и вкус чиста 10ка. Ама женичката многу несериозна и неорганизирана, едвај се договоривме и едвај ги зедов Не беше проблем дека не може да ги направи, туку она си се договорила со себе и мисли другиот е баба Ванѓа, вика ќе се јавам да ти кажам и не се јавува. Врв идам прееска и ми вика требаше да се најавиш ја чекам 30мин да ми ги донесе, ептен убав ден и повод па имав трпение. Земав колачињата, платив, па сака и 10ден да ме части, а не фала па кога и се пуштив да биде посериозна, ама, ама ти кажав, ама имам многу работа, јас и се свртев и и реков вака ако продолжи ќе снема па се извинуваше на крај, бла бла правдаше и нареден пат да и дојдам на кафе и торта. Кој нареден пат?!
Честитки!Да се редат ко бисерчиња. Инаку и кај нас се прави ,,мала,, забава повод запчето. Убав повод е оти да не.
@emkaemka Мене ме разочара, откако ги земав колачињата, уште дома не бев стигнала, ми имаше пишано на фб да и оставам ривју. Си викам, чекај да каснеме, да пробаме прво. И на крај не пишав ривју.
Јас татко ми го пратив да ги зема. Кој знае што патешествија имал човекот И вие одевте до маџари некаде?!
Мене многу ми е антипатична таа жена, колку само напнуваше порано по групите со фирмата на маж и, сегде го рекламираше. Далеку пофини и поевтини за нијанса ми се Нешто убаво и Кара кукис, а исто работат преубаво.
Sanja Medena se urida vo gradi mislis go sozdava zlatoto za prv pat Jas na nokti i idev na vremeto i 3 pati na zakazan termin mi otkazuvase a jas skoro pred vrata Jas znam i od mnogu oddamna i znam deka e takva za zal... Reklama udira na mm deka e fotograf a i Medena isto se prosiri po fb grupite... A za vkus mi se isti so Kara Kukis.. A za toa deka koristi poseben puter i sto li uste ne mene iskreni ne mi e verno Kako i da Emce sepak se preubavi na lepotanot kolacinjata i ubav den ste si pominale se drugo zanemari Kasni i za nas Nazdravje da vi e se
^^ јас имав жена за колачиња, ама решила сега да иде на одмор Тука само Кара и Медена ги спомнавте, а за мој вкус на Медена поубаво личат, вкус не ми беше битен, ионака се за штос и слика И какви сте откако се пожалив ајде одма и вие Штета мене не ми рече за ревју, баш ќе смислев нфшто да шлапнам Инаку во Ченто е жената, карши Макоил.. ^^бебе возбуден од прославата се ококори во 22ч и еве уште е весел, моментално претура и клоца нешто во игротеката
@Annath нормално ли е да има малку крв кога пробиваат запчињата? Двојките горе му излегоа и приметувам крв.
Да не гризел нешто па се повредил? Може од тоа да е. А може и ако се воспалени непцата. Не е страшно, ќе помине.
Се нема повредено со ништо. И горните единици кога му излегуваа имаше крв. Баш проверував и само што го допрев забчето се растечи малку крв.