Готово и се гледа убаво, ептен се осеќа и на прст убаво рапавко забче Инаку ама сум луда.. ама ај ненаспана, преуморна... се викав дека е десно забче, ама тоа десно за мене, неа лево и доаѓа Значи прво забче, лево доле!
Леле и мојата е црвена жар во образите, што креми купив, ништо. Ќе се потсмири малку и пак ќе букне. Од храна сигурна сум дека не е, едно исто вртам цело време, никогаш немало проблем. Горните непца и се набрекнати веќе подолго време, ама не се излезени запчињата. Се надевам од тоа е, од чисто лице стакло се направи цела со црвени флеки, мака ми е да ја гледам. @ludoto19 колку траеше црвенилото кај вас? Кај нас е скоро месец дена
Можеби бил црвеникав малце а да не ми паднало во очи Тој ден кога му излегоа беше жар. Од тоа ќе да е жар,чим се набрекнати очекувај ги за недела дена Ќе и пројде цевенилото чим и излезат гајле немај
Се вцрвува, па ќе се смири и се така. Панично глода глодалки, бута све во уста. Се надевам ќе и пројде штом излезат, дека е од тоа. Со долните немавме ваков проблем. @ludoto19
Мојава пак лудува од вчера, еве ја сега и температура пак највеќе до 38.3... и образите црвенки и се. Изгледа второто забче е на ред...
Јане Сандански или на клиника. Ич не се смирува? Мојава пред некој ден грчеви пак од боранија страшни имаше... И од тоа вриштеше и се препотуваше, ама се смири по некое време. Дај и чај од камилица, анасон.. колкава е? Сега видов дека 4,5м. Изнеси ја малку надвор на воздух, па ако не се смири, носи ја, зашто таму е лудило, ако не е нешто страшно да не закачите друго нешто...
Заспа кај татко.и во раце наопачки свртена не знаевме дали диши се изгуби детето првпат вака ..едноставно папса од плачење и заспа...снема глас ,.се тресеше цело се вцрви солзи крокодил Мрсули ко вода течат ах побрзо да се заборави и нека остане минато, да не се повтори. фала ви за брзите одговори @mariz @Majjja можно ли е да се.заби, рацете и се во уста двете оддеднаш нервозно ги џвака ги шмука . Не забележувам на непцето ништо . Одбива да цица, се залутува бетер.. Ај да пробам да заспијам малку додека да стане малово за.повторно цицање. Поздрав
Нешто ново да не и воведе вчера од храна? Некоја нова случка? Нешто што не ви е во секојдневна рутина? Денес следи ја, како поминавте ноќеска?
Ништо не сум вовела сеуште.. мало е 4.5... ама јас прв пат риба ослич во бременост еднаш а откако се породив вчера прв пат јадев може дс е до тоа. Синоќа се будеше повеќе пати ама презаспиваше. Еве сега ја дојам ја пипкам на меше и кркори ептен.
Може да е..мојата исто на 4- 5 месеци со плачење се разбуди и цела ноќ плачеше, премираше - грчеви беа во прашање..
Еве ги отптилика скоковите.. плус минус некоја недела, секое бебе различно. А можеш и чајче од маточина на Бекутан да и дадеш, малку ќе ја смири а и мешето исто.
Излезе и едната двојка доле Зајче со 5 забчиња Другата не е на повидок бар уште Сонце 8 и пол е Пак беше само црвен во ликот
1 забче на 1 годинка, нормално ли е ова? Ме чуди зашто синко 12 ги имаше на 1 година Многу е смешна, скроз и е пораснато и само тоа и е.. доле лево @wannaBeMomma видов во др тема, нека се редат бели како бисери Сега си видов тука, на 12м имал 7 забчиња, на 1ипол имал 12... ама пак женскава ме загрижува, како да нема абер други за брзо да пораснат..
Наеднаш ќе и израснат. На другарка малата имаше 1 запче до 1.5 година. Интересна ми беше ептен. За неколку месеци после тоа полна и беше устата Ко друго дете стана одма