Уф. Среќа што е тоа. Иначе незнам кај ќе ми беше крајот да ја мкнам по лекари. Кога ви никна прв заб?
Првите две запчиња на 6 месеци сега сме веке 8 месеци и сме во очекување на третото плачење,нервоза неспиење
Син ми е 9 месеци уште запче нема но еве денес има покачена температура, поткашлува и му тече нос.. Има ли тоа врска со запчиња? Го носев на педијатар крвна слика супер малце црвено грло?
Синчето така правеше и сеуште прави кога му е досадно и кога му се спие 3ипол год има уште си тегне ушиња, десно особено омилено му е....
Majki ima li vrska ako gi mesam gelcinjata, nokeska od frezyderm pa dentonax i na kraj so belo vino Mundisal ne prifaka, vednas go pluka, i navistina ima strasen vkus
Зависи од составот и препораките на упатството на гелчето. Тоа што смирува, тоа користи го. Фротирски крпи, мокри и изладени во фрижидер многу помагаат при вадење заби, кога бебето ја глодам му ги лади непцата и му го смирува чешањето. Мундисалот секако не е наменет за бебиња, има друга функција затоа има одвратен вкус, ама ете, го користат.
Imate li razgovarano so pedijatar dali e bezbedno mackanjeto belo vino na zlebinkite, znam deka e mnogu mala kolicina no me interesira bidejki nekogas mnogu cesto gi mackame a najmnogu mi pomaga
Pregled imame zakazano za edna nedela, da ne ja zamaram so prosti prasanja pa sakav mislenja od vas Posebno nokeska imame problem a so krpi ne sme probale ama od vecer moze da probame