Женски јас оваа година сакам да се маскирам во Круела Де Вил, но не знам каде да си најдам перика? Ако знае некој нека пише
За слугинка маска? Конкретно ми треба некоjа штосна кецелка,да не биде од оние маjка ми дома што ги има со пиперки на неа Или па да не знаете воопшто низ Скопjево негде маски за возрасни да се продаваат
Девојкии јас годинава сакам да се маскирам Клеопатра само незнам како да се направам барав по нет шминка ова она али слабо стојам со накитов...Иам али не баш таков као шо има носено таа
^ земи некоја златна трака не од тие за виткање поклони тврдите, туку помека некоја од материјал, шо ке ја носиш на глава,на половина од челото и на неа залепи му од двете страни онакви бисери,едно време шо се ставаа на елките..од истата трака ке ставиш околу струкот, и на горниот дел на раката..така да можиш да носиш обичен бел фустан и овие детали ке ти бидат доволни..се надевам дека бев од помош
Ау..годинава Први Април е во Вторник.. Сигурно во школо ќе се цртаме. Годинава ќе си направам некоја диплома, еј. Ќе ми пишат на лицето: (тоа шо треба да го пишува на една диплома). Таман јас да добијам некоја, барем на шала. Онака само гледат да ми одземат поени негде, ако ако...Со срце го чекам Вторник.. Бум, бум, ви збори срцево. Го слушате ли? Ви вели: пошегувајте се секој ден со сите, не само на Први Април Поздрав
Дечки, дај кажете кога се излегува во Скопје со маски по кафичиве/дискотекиве? На 31-ви вечерта или на 1-ви Април вечерта?
Ај помогнете ми...За утре за 1 Април ке се маскирам нешто ко у рок стил девојка,али незнам косата како да ја направам?! Имам права и мноогу долга коса (до под газот) и незнам како да ја направам...
бушава, т.е. виткана коса би било супер за рок стил. Но и права ќе биде океј со темна сенка и црвен кармин.Пробај си уште сега, разгледај која ти стои подобро
u dracevo na pazar ima za 50 den maska za lice, sesiri ja deka ziveam sproti pazarot za utre kolku da se odbelezi denot
Оваа година не се маскирам ама БИ се маскирала во Wednesday Addams - ("This is my costume.I'm a homicidal maniac.They look like everybody else.") или во лоша, секси професорка.