Немам воопшто никаква идеа во што би можело да се маскирам.. Сакав да ставам нешто дали перниче или незнам ке смислам и као бремена сум. Што мислите интересно е? Ошав ми е мозокот незнам што да правам..
Годинава имав повеќе идеи за маска, но изборот падна на black swan. Црн корсет, црно здолниште со тул, балетанки/ потпетици, пластична круна од Jumbo, ајлајнер and you're ready to go. Имавме групна маска, а го користевме овој туторијал. За следната година планирам Pocahontas, Wednesday Addams или Holly Golightly од култниот Breakfast at Tiffany's.
Се отепав од мислење и решив ќе бидам вампирка инспирирана од ТВД.Сакав и Алиса во земјата на чудата ама се одлучив за првото.За облека, шминка сама ќе направам само ми требаат заби Има ли кај нас продавница каде што можам да најдам? Може комплет од долни и горни, а може и само горни
Јас смислив што да облечам ама не смислив име за маската Ќе носам ваква сукња само со висок струк, бела кошула, црни подебели хулохопки и ниски патики бели патики и маската
Е за цена незнам. Јас сега деновиве ќе одам. Имаш и во Струмица шијат. Ако те води пат натаму ќе ти кажам во кој дуќан да влезеш.
Епа женски еве ме и мене. И јас ке се маскирам. Малце чудна идеја ми е ама нема врска А каде да си ги најдам овие парчиња облека? Ми викаа на Битпазар и низ Чаршија..ама која цена се ? И не ни имам поим како се викаат овие делови.. ..
Искрено многу глупава маска е ова. Ако ова e abaya или како и да се вика тоа што го носат муслиманските жени, страшно е навредливо да се маскираш така за први април. Си има граници. А и верувам дека ако воопшто има низ Islamic Fashion и остали продавници низ бит пазар, ќе биде прескапо за да го користиш за маска.
Oкеј е. Само прашав. За пари ич не е проблем. Инаку сите сме си различни и кој како си сака така ке си се маскира
Епа побарај Islamic Fashion низ Чаир и околина. Не знам, јас мислам дека е навредливо да се маскираш како припадник на некоја религија за денот на шегата. Тука негде на исто ниво со девојчиња кога се маскираат во калуѓерки, или уште полошо секси калуѓерки. Ама ако си решила, океј, мое беше да посоветувам. Џон Траволта и Оливија Њутн Џон од Saturday night fever.
@Oscar Lady Не се гледа убаво делот кај очите, ако се и очите покриени се вика бурка, ако не се тогаш е никаб. Иначе се сложувам дека е навредлива маскава, „Еј во што се маскираше? - Во муслиман.“
Во Џамбо имаш невиден избор.Едни имаше дури со слика од Нина Добрев на нив,баш ме насмеа Ама цена незнам.