Маски за 1ви април Еве јас си најдов што ќе бидам,секси вампирка http://www.youtube.com/watch?v=COvs9EgRzjs&feature=fvst
Маски за 1ви април Кај нас 1ви април ич не се слави. Мислам организираат по кафичи забави ама џабе е кога сме проста раја. Никој не сака да се забавува. Излезат по кафичи, само седат по масите и мањачат кој како е облечен . Ако некој се маскира и сака да си помине убаво после е само предмет на исмејување. Глупости.
Први април-шега и маскенбал ќе се маскирам во мини маус хаха бидејќи тоа ми е нај ефтино а воедно и нај едноставно. Ќе ме чини само 60 денари за да си купам такви ушиња ќе си облечам црна сукњичка и црвена маица со точки и готово
Маски за 1ви април Е јас и оваа година како и претходната малиот ќе си го маскирам и ќе одам на нивната прослава во градинка. Нема ништо поубаво кога тој ден сите деца се маскирани и треперат од радост и целите се во свој филм. Лани бевме шатка-патка а оваа година витез (маската уште лани летоска ја купивме )
Маски за 1ви април Има убави маски во вучко.... инаку јас ретко се маскирам еднаш само ,во докторка поубаво ми е кога гледам убави маскирани лица,лани и полани носев само маска од венеција ја купив,па и годинава со неа ќе поминам
Први април (маски) Лани бев Мачка си направив ушиња, опашка дооолга црна и носев црни кратки пантолончиња и црно маиче, а лицето ми беше целото исцртано, носот црн, очите цели црни заедно со веѓите, розево усте и нормално мустаќи Годинава планирам да бидам МАГИОНИЧАРКА слично како на сликата само наместо пантолони ќе носам црно кратко сукниче и нормалано шешир и стапче
Први април (маски) Дали знаете некоја продавница, освен Вучко каде има по оргинални маски? Оние од Вучко се едни па исти веќе со години ( ....а и тоа материјалите..уффф шкрипат на допир)
Први април (маски) И јас вакво ќе носам, ме мрзи да се правам друго. А башка што вака фино ќе си се нашминкам, трепки ќе си ставам, косата виткана... Лани бев кловн и добро знам колку време ми требаше да се избришам, а башка што и не сакам по плоштад да шетам во кошула на тато.
Први април (маски) Мислев да не се маскирам ама си имам ушиња и кога ќе ги носам ако не на први ? Цел клас ќе се маскираме групно а јас зајче ќе бидам
Први април (маски) Јас и другарка ми лани бевме преправени во оние танчерките од Мулен Руж ама оргинални бевме си сошивме такви суќнички со тул целите и корсети, имавме ракавици над лактите од плиш, и чорапи над колената. Јас имав шешир на главата со соберена коса , а таа беше целата со пердуви и секако имавме црвен кармин.А оваа година мислам дека нема да се преправам, немам многу желба ама ќе видам
Први април (маски) Ми се допаѓа темава! Ние се маскираме, лани 1ви април нели беше работен ден ама сепак беше преполно, баш убаво си поминав Лани бев маскирана во римска/грчка божица баба ми ми соши бело фустанче нешто како тога. со чвор на едното рамо, ама кратко и кафеав колан на струкот. Имав едни розеви балетанки кои воопшто не ги носев па ги обоив во кафеави, им ставив ленти и ги изврзав се до колената косата си ја извиткав, малце ја прибрав од страните, се нашминкав неутрално и многу женствено се чувствував! Е оваа година сакам да сум black swan, баш го гледав туторијалот што Ема.Ск го закачила, ама немам време да шијам здолниште од тул, па сум во фаза на бреинстормин
Први април (маски) да не знaе некој каде можам да најдам нешто слично на балски фустан ама да не е многу скап? нешто вакво
Први април (маски) Освен Вучко и Џамбо, постои ли некоја друга продавница за маски за возрасни, не за деца?
Први април (маски) Јас годинава после толку време ќе се маскирам! Во Јапонка! Шминката и фризурата веќе ги испробав, дома имам едно платно со баклави такво шарено што ќе ми одговара, си спремив перниче за позади на половината, а одоздола најверојатно ќе носам црни пантолони и црни балетанки. Си најдов и стапчиња за во коса, верувале или не - од ражничи за на скара Во потрага сум по чадорче, а ако не најдам, ќе си земам една лепеза дома што ја имам останато уште од времето кога се користеа.
Први април (маски) Оваа година ќе бидам Лара Крофт, само не знам како да се снајдам за пиштолите на бутови.
Први април (маски) Една другарка зема широк црн ластик можеш да најдеш на пазар или во продавници за конци, копчиња и слично. Се измери, исече и го заши. А пиштоли пластични од некое детенце,брат, братучед, внук позајми и завршена работа