Се покака времето. И во недела изгледа ќе врне. Човек еднаш во 100 години ќе реши да се маскира - и ќе заврне.
Да се надеваме дека нема да биде до толку како денес. Јас се немам маскирано до сега и баш се силев дека оваа година, ако ништо друго ќе ставам од оние венецијански маски ама... Ќе почекаме до недела, уште ништо не е завршено.
А знаете ли можеби каде можам да најдам некој фустан долг со цветови ама како кимоно зашто сакам во гејша да се маскирам
Па ние си сошивме и многу е лесно, купете си материјал црвен, а точки можете со маркер да направите или онака со компир како што правевме како мали отпечатоци, матетијалов црвен ке го користите како фустанче топ без ракави значи не бара многу шиење, можете и сами да го направите тоа, горе на венче едно ставете некаква ќрута хартија и направете си попки од тоа, да не должам еве ви слика па се надевам ке ви биде инспирација
Во понеделник Јас знам по брат ми но тоа од мојот град така е организирано.Не знам дали тоа важи за сите или кој кога ќе си организира тогаш.
Wohoooooo Јас не планирам утре да се маскирам во нешто посебно, да се шљакам со бои и триста чуда, туку ќе носам со мене обична маска, вака нешто: ..
Значи цела недела си планирам како во докторка ќе се маскирам и синоќа 4итам Фемина го најдов ова тука мислам дека беше ema.sk објавила http://www.youtube.com/watch?v=COvs9EgR ... r_embedded премногу ми се допадна и се направив иста ваква цел ден си испробував и сега вака маскирана си седам по дома и чекам само да излезам а носама црвени штикли,исцепени фулафопки црни па нешто црвено по нив... јаки ги направив,црна сукничка но како балонче ми е и црвен корсет ,јака ми е маската си ја сакам хахах Ајде феминки сега поздрав да одам да ги исплашам моите по дома а на вас ви посакувам да си поминетеее најлудо оваа вечер ЗззЗЗ ВС *********
Не ми е до маскирање годинава и нема да се маскирам. Иначе пред некој ден бев во Џамбо и има различни маски, интересни ми беа, така да можете од таму да си купите вие што ќе се маскирате
Имам идеа, ако се маскирам Спанка, со пижами, топлинки, мече едно в раце, косата фатена во репчиња, и цуцла На тој шо му се свиѓа слободно нека ја искористи