Јас требаше да бидам вреќа за ѓубре ама баш на 1ви априв се разболев со 38 температура ....Иначе оваа година мислам да се направам лименка од изолир трака сребрена и лого на некое пиво не ми текнува
Девојки дали во скопје може да се најдат цели костими ... на пример:секси полицајка/медицинска сестра ..?? Поздрав
Обожавам да се маскирам!Темава едноставно ми се погоди! Памтам од прво до трето-четврто одд. се маскирав индијанка,а после сменив,во пипи долгиот чорап,манекенка,рокерка и на крај кукла. Сега следниов маскенбла планирам да се маскирам војник,ама не машки туку женски,и плус од секогаш сум сакала да имам војнички пантални,па еве сега имам прилика да ја натерам мајка ми да ми купи едни такви.
Сноу ме изнасмеа со сликиве!! Инаку обожавам маскенбал и како мала сум имала секогаш некои интересни маски!!
Јас оваа година не знам што да се маскирам лани бев наставничка а пред тоа вештерка а за оваа година сакам пиратка ама незнам корсет како да направам ако не се снајдам со тоа ќе купам од Џамбо некоја маска
јас и неколку деца од одделение се маскиравме семејство јас бев тетката се така обелечена имавме и баба, дедо мајка (бремена со перница ) син, го ставивме другар ми во количка со цуцла многу беше смешен нозете му стрчеа .... а сега пак групно ќе се маскираме ама незнаеме што.. дајте идеи
Може ли некој да ми каже каде има продавница во Скопје за маски? Значи сакам целосна маска, а не само за на глава..
ние се одлучивме цело одд нешто ко зомбија не ни текнуваше друго ко од гробишта излезени ќе сме. ке имаме и вамприки....сее
Општи прашања Веројатно за тука е прашањето...доколку би се маскирале во гејша со што би го обоиле лицето бело ?
Општи прашања Можеш да ставиш бела течна пудра. Ја има во аптеките 60-70 ден. Не можев да најдам слика на интернет се надевам ме разбра за што ти зборувам.
Општи прашања ^ Бел креон? Ќе ти треба цело пакетче и многу слободно време Талк или пудра, онаа за бебиња (за да не се сфатиме погрешно) но веднаш паѓа. За да стои цело време, малку крем за лице измешај го со неа и ќе ја добиеш таа бела боја.
Општи прашања Нема шанси со креон. Ќе ти велев да пробаш со темперни бои ама да не ти испука лицето незнам