Девојки ја има ли некаденовата епизода да ја гледам онлине...ако ја има ке ве молам линк..ви благодарам однапред
Леле последниве две епизоди ме трогнаа,жал ми е з клас срцкото А инаку серијава е предобра,ултра интересна
До утре ќе ми бидат изгледани сите 9 епизоди, па ќе можам целосно да ви се придружам, ако ме примате, секако Спојлер А јас се чудев кај ве снема сите што коментиравте во темата за Вампирски Дневници, коа глеам тука сте се собрале
Нема да се чудиш кога пак ќе сретнеш љубовни триаголници. п.с. Аман со ова паузиве, таман најдов слободно време, нив ги нема .. Кој ќе чека сега до 15ти?
Не знам за вас, ама јас никако не можам да ги сварам Клаус и Камил заедно Ама затоа Елајџа и Хејли ми се...
А јас пак ни еден од овие два пара неможам да ги смислам заедно,онаа Камил многу сериозна фаца ми има, со малце повеќе make up можеше и мајка да му глуми другиов пар убави ми се ама не ми се за заедно,на Елајжа под хитно да му најдат друга девојка а Хејли нека остани за Клаус,само немој Керолајн да ја донесат тука за Клаус,е тој пар ми беше НАЈ голем промашај
Според мене Хејли и Клаус немаат никаква хемија.. ништо што ќе те привлечи за двајцата. Јас навивам за Керолајн
Navivam za Kerolajn i Klaus. Znaci mnogu ubav par mi bea i mnogu se nervirav shto Kerolajn e so Tejlor A ovaa Hejli kako me nervira znaci ne mozam da ja podnesam. Elajza mi e srce i sakam da se pojavi nekoja za nego I mislam deka bebeto na Hejli i Klaus nema da se rodi, nz zashto ama taka mislam i posakuvam da ne se rodi, zoshto ne mozam da go zamislam Klaus kako tatko
Мене најдобар пар ми се Хејли и Клаус На Елајжа нека му бараат некоја друга дефинитивно,а Керолајн нека си седи таму во твд не е потребна тука некако...