Спојлер Стално будат некои стари вештерки,раат си немат жените од нив Се смени текот на играта,сега Ребека ќе ги влече конците,редно беше,башка сите ја потценуваат,мора да им покаже како стојат работите.Колку ми беше жал за момчето на Давина,се скрши девојчето,ама добро е ќе си ја добие одмаздата.Иако го сакам Клаус,некои работи само за инает ги прави,не дека му се закана Како и да е,добар заплет започна,се поинтересни се епизодите
Џули мори шо напрај каков пресврт не ми се верува епизодава ти се чини ко да гледаш последна епизода од сезоната,по возбудлива и изпревртена неможеше да биди НЕ али крајот беше ФЕНОМЕНАЛЕН,верувам дека во иднина не очекуваат уште многу возбудливи епизоди. Неможам а да не пишам колку ми се исполни срцево кога на крајот Спојлер сите очекуваа да се случи долго очекуваниот бакнеж а срцката мој Елајжа само се сврти и замина хахаха YES!!! Сабина=Селесте мхм... Жал ми е за Давина но имам претчувство дека ќе ја вратат во живот,поарно ќе беше Марсел да го убијаат а не Давина,ама ех неможи па се да се случи во една епизода а да и ова да не заборавам,кој рече дека Клаус нема чувства и дека е сам бендисан? Е сега навистина го докажа спротивното
Неможам никаде да гледам....дај кажете каде да гледам со превод,а да не треба јава по што цел ден ми покажува Application Blocked by Security Setting,цел ден се мачам и никако да оправам
Спојлер Јас од епизодава уште повеќе го засакав Клаус. Колку се наежив кога дојде и го гушна Марсел се гледа дека колку и да се прави ладнокрвен на крај пак ја покажува човечноста во него. Многу ми падна жал за Девина, каква таква мила ми стана. Ја искрено очекував дека конечно ќе бидне нешто меѓу Елајџа и Хејли, а тој па важен си се напраи и се тргна. Глупчо! Ми има опасна хемија меѓу двајцата И крајот беше дефинитивно неочекуван, ја како што разбрав Селест од секогаш била Сабина или? Моментално оваа ми е најинтересна серија што ја пратам и до сега ниедна епизода немале утка, се надевам дека нема да ја упропастат понатаму. И за крај, најомилената сцена Спојлер
Спојлер Во друго тело може да ја вратат, но во нејзиното тешко. А мене многу ми се свиѓаше она и нејзиното тело. Сега ќе има војна, вампири против вештерки и волци.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3118_n.jpg Еве вака би требало да биде,вака,што мајка тражи оваа без Клаус у МистФолс А инаку последнава епизода,беше возбудлива,посебно оваа со Селест :geek: Уште од моментот кога Елајџа зборуваше за Селест со оваа јас се посомневав дека е Селест.
Јас не ја гледав последната епизода ама ММ рече била многу интересна,само не сакаше да ми каже што се случило,треба да ја побарам да ја гледам пред да ја гледам наредната (мразам овие што ги гледам на Тв да ги гледам на нет)
Последнава епизода,ЛУДИЛО!! Спојлер Елајџа е бесен,конечно да го видиме во ултра вампирско светло,ќе ги изгоре сите вештерки,тврдам Жал ми падна за Софи,триста работи направи да ја врати внука и,а оваа ја уби и око не и трепна.А фацата на Клаус кога го прободеа,ме заболе дури и мене Овие волците па,само неволја носат,ама сите згодни,прекрасни,очи да си плакнеме Нема промашена епизода во серијава,само нека тера така..
Спојлер Баш и волциве ќе се умешаат и ќе застанат против вештерките и со нивна помош, вампирите ќе ги победат. Бар јас така мислам.
Спојлер Леле овие новиве,очиве ми испаднаа Иако и направија тоа на Ребека,ме фати многу жал а за Клаус па да не зборам... На Елајжа требаше некој да направи нешто за да се освести стварно што станало..Убаво му кажа Ребека за Хејли.Моник кучка тешка Не ја сакав Софи толку ама таа цело време да ја врати да ја врати и ајт.. Значи епизодата ме здрма и сега сум во голема неизвесност и едвај чекам да видам што ќе се случи.Кој ќе чека 3 недели -.-
Спојлер нели софи деверо за да стане елдер ја апсорбираше моќта на мајка им на оргиналниве, како сеа едно воскреснато вештерче можеше толку лесно да се ослободи од неа