Nema nikoj sea bev do tamu ne raboti izgleda veke i komšiite karsi niv što rabotat istoto mi go rekoa deka ne rabotat veke .Jas stvarno neznam kade ke go nosam on vrišti traumi ima od šišanje a nemozam veke mnogu mu smeta kosata mora da se šiša a stvarno neznam kako.Bevme na frizer kaj što se šiša maz mi toa beše vrištenje i toa epten ne go došiša rece da ne si ima traumi detevo ke go ostavam ,stvarno nemam um veke …
Ептен чудно, можеле барем едно известување на врата и на фб страната дека не работат веќе да остават. Заклучување дуќан, тргање фб страна, гасење број... Во Мали Ѕвезди мајка. Далеку е ако сте од Ново Лисиче/Аеродром, ама ист принцип, ко игротека е внатре. Синко не прави проблем за шишање, седи мирен, плачеше само кога требаше да си оди Жената што го шишаше беше супер, брза и вешта. Имаше друго дете што се плашеше и плачеше, ептен трпелив пристап имаа, се прилагодуваат на детето.
Дали некој однел 6 месечно бебе на шишање? Моево има преголема коса, му оди во очи. Да беше девојче ќе му врзев репче, кики.. ама вака со машко немам некој избор. Ја изначитав темава, ме фати страв кога видов дека една членка имаше пишано дека му пуштиле крв од увце при шишање. Многу е мало моево, не знае ни да седи.
Зошто немаш избор? Врзи му кика нека не се мачи детето. Мојот беше цело време со кика додека не го ишишавме на 15 месеци. Што има врска женско машко, битно е да не му смета
Zdravo sakam da go potsisam deteto i kako sto gledam po komentari imalo nekoj frizer za deca Jungle vo novo lisice, no mene ne mi go dava na google, me interesira dali seuste raboti toj frizer i dokolku ne dali znaete nekoj drug frizer za deca osven mali dzvezdicki
Од Али експрес имаме земено оти и не брчи многу,но појќе дома шишање не!! Лудница од плачење, најдовме добар фризер фин со деца,
Нашето девојче е 13м и сакаме да го потстрижиме затоа што нема густа коса, но шишките и одат во очи.Мислам дека нема да можам да се навикнам да ја гледам потстриженабидејки е девојче а ке биде како машко.А назад има локнички така подвиткани и горе има најмногу коса назад и така е "ќелава".
Па фаќајте ги шишките како фонтана или две фонтанички додека не и порасне малце назад за да се израмни.
Ја потстриживме веке малку.И врзував и по една и по две но назад не и растеше косата туку само горе. Ваљда сега ке се изедначи.
Videte vo east gate dolu ima berber za deca mnogu ubavo sisat , imaa koli igracki i moeto mnogu saka tamu da se sisa prv pat na 7 meseci i imam video se smee celo vreme , deckite se pre fini
Што цена е таму? Ние бевме во мали ѕвезди Соња премила е ама некако на две на три го фати ваљда зошто се расплака на крајот веќе. А мажот како и да се вика нема појма со мали деца!!! И тоа напоменав дека ќе се исплаши уште не дојдени кога закажував. тој почна да шприца со шишето по детево, му прозборе со груб машки глас, едвај го смиривме за со Соња да продолжи мирно да го дошиша. Ама многу е 500 ден некако...