1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Првото потстрижување кај децата

Дискусија во 'Дете' започната од zuto, 21 јули 2015.

1. Veron&ka

Veron&ka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2019
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Nema nikoj sea bev do tamu ne raboti izgleda veke i komšiite karsi niv što rabotat istoto mi go rekoa deka ne rabotat veke .Jas stvarno neznam kade ke go nosam on vrišti traumi ima od šišanje a nemozam veke mnogu mu smeta kosata mora da se šiša a stvarno neznam kako.Bevme na frizer kaj što se šiša maz mi toa beše vrištenje i toa epten ne go došiša rece da ne si ima traumi detevo ke go ostavam ,stvarno nemam um veke …

2. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    4.079
    Допаѓања:
    68.808
    Ептен чудно, можеле барем едно известување на врата и на фб страната дека не работат веќе да остават. Заклучување дуќан, тргање фб страна, гасење број...

Во Мали Ѕвезди мајка. Далеку е ако сте од Ново Лисиче/Аеродром, ама ист принцип, ко игротека е внатре. Синко не прави проблем за шишање, седи мирен, плачеше само кога требаше да си оди :D Жената што го шишаше беше супер, брза и вешта. Имаше друго дете што се плашеше и плачеше, ептен трпелив пристап имаа, се прилагодуваат на детето.

На Tiny Love му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Veron&ka

Veron&ka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2019
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Ti blagodaram bas ke zakazam obavezno pa ke vidime kako ke pomineme

На Anika55 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marrisa

marrisa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2024
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    793
    Дали некој однел 6 месечно бебе на шишање? Моево има преголема коса, му оди во очи. Да беше девојче ќе му врзев репче, кики.. ама вака со машко немам некој избор.
    Ја изначитав темава, ме фати страв кога видов дека една членка имаше пишано дека му пуштиле крв од увце при шишање. Многу е мало моево, не знае ни да седи.

5. Larea

Larea Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2020
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    601
    Зошто немаш избор? Врзи му кика нека не се мачи детето. Мојот беше цело време со кика додека не го ишишавме на 15 месеци. Што има врска женско машко, битно е да не му смета :)

На dromka, unearthlysarah, Isabela23 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    311
    Да имаше моето коса ќе му ставев и трака за коса хаха

На Meddy и Larea им се допаѓа ова.
  7. JZM

JZM Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2024
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Zdravo sakam da go potsisam deteto i kako sto gledam po komentari imalo nekoj frizer za deca Jungle vo novo lisice, no mene ne mi go dava na google, me interesira dali seuste raboti toj frizer i dokolku ne dali znaete nekoj drug frizer za deca osven mali dzvezdicki

8. Tiny Love

Tiny Love Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2021
    Пораки:
    4.209
    Допаѓања:
    5.765
    Изгледа е затворено.

9. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    46.145
    Препорака за машинка за шишање?

Последниот пат прилично лошо поминавме на фризер, да пробаме и вака. :wasntme:

10. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    2.128
    Допаѓања:
    3.472
    Од Али експрес имаме земено оти и не брчи многу,но појќе дома шишање не!! Лудница од плачење, најдовме добар фризер фин со деца,

На Luminary му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anggie230

Anggie230 Активен член

Се зачлени на:
    3 август 2023
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    16
    Нашето девојче е 13м и сакаме да го потстрижиме затоа што нема густа коса, но шишките и одат во очи:D.Мислам дека нема да можам да се навикнам да ја гледам потстрижена:)бидејки е девојче а ке биде како машко:wasntme:.А назад има локнички така подвиткани и горе има најмногу коса назад и така е "ќелава":D.

12. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.122
    Допаѓања:
    25.971
    Па фаќајте ги шишките како фонтана или две фонтанички додека не и порасне малце назад за да се израмни.

На Anggie230 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anggie230

Anggie230 Активен член

Се зачлени на:
    3 август 2023
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    16
    Ја потстриживме веке малку:).И врзував и по една и по две но назад не и растеше косата туку само горе.
    Ваљда сега ке се изедначи:lol:.

14. behappy111

behappy111 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2023
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    151
    Videte vo east gate dolu ima berber za deca mnogu ubavo sisat , imaa koli igracki i moeto mnogu saka tamu da se sisa prv pat na 7 meseci i imam video se smee celo vreme , deckite se pre fini :)

15. Fenix05

Fenix05 Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    3.751
    Допаѓања:
    9.488
    Што цена е таму?
    Ние бевме во мали ѕвезди Соња премила е ама некако на две на три го фати ваљда зошто се расплака на крајот веќе. А мажот како и да се вика нема појма со мали деца!!! И тоа напоменав дека ќе се исплаши уште не дојдени кога закажував. тој почна да шприца со шишето по детево, му прозборе со груб машки глас, едвај го смиривме за со Соња да продолжи мирно да го дошиша. Ама многу е 500 ден некако...

16. behappy111

behappy111 Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2023
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    151
    350 denari e cenata mu pravat i frizurce sekogas na moeto since.

На Fenix05 му/ѝ се допаѓа ова.