1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прво тромесечие од бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од LusySkyDiamonds, 3 април 2014.

1. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    14.906
    Женски јас влегов во 6та недела, немам уште ниеден симптом почнато. Освен почесто мокрење или можеби и тоа е нормално зошто повеќе се хидрирам. Бев на преглед во 4та недела и денес. Имаше срцева реакција :inlove:
    Сабајле за беља пред преглед имав дамчеста крв на хартија свежа црвена сува ама мн мала количински.
    Ми дадоа вагиналети да ставам. се надевам се ќе биде добро

На Nuny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    302
    Честитки... Ти посакувам школска бременост.. Лежи одмарај многу да поминат овие три месеци да се зацврсти плодот..❣️

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Blerta.91

Blerta.91 Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2024
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    142
    Zdravo na site
    Jas sum so invitro , na 14 den bhcg mi bese 889. Istiot den me bolese mnogu polovinata , duri ne mozev da spijam cela nok od taa bolka, kako da sum nosela cel den teski vrekji.
    Drugata nedela sum za prvo eho.
    No sakav da prasam dali mi se normalni ovie simptomi? Gradite edni dva dena strasno me bolea, sega nekoj den ke bolat malce nekoj den ic, nekoi grcevi vo jajnici imam, isto po malce bolki vo polovinata.
    Pred 6 meseci imav biohemiska, mnogu imam strav da ne zavrsi pak taka

На Nuny и Kale90 им се допаѓа ова.
  4. bokace1

bokace1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.967
    Нормални се симтомите што ги имаш , за болките во половина мене магнезиум ме спаси.
    Сите што сме тука, горе доле ги имаме тие симтоми и си имаме стравови. Се ќе биде во ред , со лесно :hug::l:

На Blerta.91 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    243
    12 недела, сеуште гадење, тешко ми е во желудник, лежам почесто така се осеќам подобро не можам да фатам ништо низ дома нити да шетам многу многу се задишувам многу и пулсот до 120 се качува и не знам дали од времево дали од бременоста ама имам проблеми со низок притисок како зашеметена сум цело време.

На bokace1 и MorskaSirena им се допаѓа ова.
  6. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.174
    Допаѓања:
    3.043
    Не си сама. Денес цел ден сум како у полу свест, метам притисок 93 со 60 откуцаи 100. Малку од времето малку од бременоста се си влијае.
    Се надевам дека овие тегоби (гадење,повраќање) ќе помонат за недела две па раат да си бидеме малку, да здивнеме во второ тромесечие па трето јово на ново нови маки

На mama11 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mama11

mama11 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2024
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    243
    само тоа се молам....

На Nuny и MorskaSirena им се допаѓа ова.