Прво тромесечие од бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од LusySkyDiamonds, 3 април 2014.

1. MorskaSirena

MorskaSirena Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    4.837
    Кога се мачнини, повраќање во прашање нормално е да се има на почеток, нормално е и да се нема воопшто а нормално е и да се има цела бременост.
    Сите сме различни.
    Јас со првата бременост скоро цела имав мачнини и повраќање, сега со оваа имав негде до кај 14та недела.
    Со лесно и да си имаш сколска бременост

На Harper и Puffy2019 им се допаѓа ова.
  2. Firefire18

Firefire18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2021
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    36
    Zdravo ve molam pomos 11 nedela sum no nemam ic silaaaa I Samo mi se spie a imam dete 2 godini a ne mozam da si go gledam sto preporacuvate nesto Za pienje da se potkrenam malce ne mozam ic :/

3. Lostinparadise

Lostinparadise Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2019
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    2.129
    Пробај со електролити, иста бев до пред некое време. Има надеж по 13 недела се подобрува (fingers) :sweat:

На Firefire18 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Firefire18

Firefire18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2021
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    36
    Leleee ne se podnesuvaaa ic :/ ke probam fala mnoguuu❤️ I so les

5. srce-9

srce-9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.279
    Здраво на сите
    Дали се случува на некого нешто слично , деновиве на моменти осеќам некоја остра болка како прободнување во делот кај што е папокот, ме преплаши вчера бидејќи стварно беше силно.
    Ме боли и кичмата кога седнувам и станувам, имав проблем со кичмата ја шинав пред некое време незнам дали е од тоа, и нозете од колената надоле ме болат на спиење. Неможам да спијам мирно.
    На ургентен минатиот пат докторката ми препиша полигинакс демек инфекција сум имала ме гледаше вагинално, крвна слика и мокрача добра.
    Пред една недела бев на преглед се беше во ред, приска 1 добра ,за брисеви и торч сум нареднава недела.
    13+5 сум денеска

6. Puffy2019

Puffy2019 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    1.418
    За болката во папокот и половината не се сеќавам дали ми се случувало, но за болката во нозете ќе ти помогне магнезиум, секако ти е време да почнеш ако не си почнала до сега.

На srce-9 му/ѝ се допаѓа ова.