Да, нормално е да се јават покасно поизразени симптоми, а нормално е и да ги немаш ич ако си таква среќа
Биди среќна што ги немаш.Во првата бременост почнаа од 5 до 16 та недела.Ицрпеност,малаксаност со повраќање до16 недела.Дури и на ифузија завршив.
Најнормално, јас сум 15та неделаа до сега ниту еднаш не сум имала гадење од било што! Од почеток до сега, се надевам дека така и ќе продолжам, си јадам се, дури немав ни поспаност, омалаксаност или некои класични симптоми на бременост!! Уживкај си!
Колку ме смири. Јас сум 10 недели и 3 дена и ниту еднаш не ми се згади или да имам повратно..ниту пак ме боли нешто и се си прам филмови и ме фаќа паника да не нешто не е во ред ..Си велам можеби е поубаво да имаш симптоми
Me utesivte i mene bes sea so komemtarive so denovi listam forumi da procitam vakvi iskustva Ja sum 7 i 3dena so ivf bliznaci I nikako nemozam da se ubedam deka sum trudna iako gi vidov na eho i slusnav srceva Nemam nikakov simtom sekoj den gi baram ,samo gradite me bolea i mi potekoa ama mislam deka veke i ne me bolat .. nzz dali da se raduvam so nemam simtomi ili ne hahahahha Nemozam da docekam kontrola