Утре испитај си бета, па за 48 часа пак да видиш како ќе се дуплира. Не мора да значи дека е вонматерично, сеуште е рано да се види.
Ne izmeri li kolkavo e? Na izvestajot mora da ti pisuva, ne se razocaruvaj mozebi e kasna impllantacija. Proveri li beta?
Posto i moeto e malo i ne znaci deka nema nisto ili deka ne e dobro, znaci sepak videle NESTO, moj sovet beta da si ispitas, prirodno ili ivf si?
Во Македонија ли си? Ако си овде испитај си на своја рака да си бидеш мирна. Знам дека во странство малку покомплицирано е на своја рака да испитуваш крв.
Се ќе биде добро, гледаш Сега опушти се и гали меше. Штом е во матка нема потреба од грижи, сега ќе расте и ќе те радува
Devojki pamti li nekoja od vas vo koja nedela i vidoa yolk sac a posle i embrion? Jas sum 5+5 ima gestaciski sakus od 8,93 no nema seuste yolk sac, dr sto mi go pravese ivf pak mi vika deka ako nema nisto za 7 dena e spontan, a maticniov mi vika deka e seuste mnogu rano za da se pravi muabet za spontan. Ve molam za vasi iskustva
Mozno e, ivf sum ama imav mnogu peripetii, 3 bthcg sto ne rastea “normalno” i posle mi porasna naedns mnogu povekje i prodolzi da raste normalno
Јас сум 5та недела и 1 ден и вчера точно бев на преглед се гледа како круг и ми го измерија 9мм и ми рече гинекологот дека е се нормално. Бев во 4та недела беше како ќеса, а сега за 1 недела оп се формира како круг. За две недели сум закажана да слушнеме срце. Инаку често одам поради тоа што имам миом и мора да се надгледува.