Transfuziologot ne mi kaza nisto.Vika kako ke ti kaze doktorot so ti pravel ivf.Imas pokaceni d dimeri?Kaj mene se ok zatoa kaza dr da prekinam.Sega nemir me fati poveke. Bez aspirin,bez kleksam
Ми беа покачени еднаш само 5 недела. Сега не. Кај мене е обратно докторите викаат како ќе ти кажат од трансфузија. Ама штом си од Струмица којзнае колкави им се познавањата за овие работи и ако ти кажале слушај доктор тоа е мора со докторот.
Pozitivni mi se afa.I onie cardiolipinskite igg.Uste na konsultacija koga bev Tatjana mi kaza ke odime so kleksan.Sega sum zbuneta zasto doktorot kaza i bez kleksan i bez aspirin.Ne mu spomnav za ovie.Sigurno ne pamti.Mislam utre da mu se javam da mi ja proveri istorijata.Imam kaj niv se isfotokopirano.Da ne napravime nekoja greska
И јас мислам да се јавиш штом и тие се позитивни а ако трансфузиологот ти рекол треба клексан значи треба тој подобро знае за тие работи со крвта.
Sinoka mi se javi dr kaza da prodolzam so kleksan.Za dva tri sata sum na eho.Patem,Sreken 8mi Mart Denes dobiv mnogu pokloni.No nieden ne bese taka ubav i vreden kako so e slusanjeto na srcenceto na moeto malo.Presrekna sum.Najubavata muzika vo zivotov.Se slusnav so Trajkovski,mi kaza za scrining vo 12/13nedela.Samo ne mi e jasno kaza 10 nedeli po transfer ili 70 dena.Sega sum 7 nedeli.Koga pravevte vie i kade?Kaza mozam vo drzavna za da ne plakam kaj niv.Nemozam da se vlecam Po hodnicite na gak i da se nerviram.Kolku e na privatno?
Лелееее Ете сега терај без грижи и повеќе опуштено, најубаво чувство кога веќе знаеш дека две срца чукаат во тебе Честитки идна мајка, со лесно цела бременост, уште полесен пораѓај
Za priska mene ne mi spomna.Aj zdravje ima vreme uste.Ti smetase od transfer 10 nedeli/70 dena ili?Mene taka mi kaza Dr.Ako ne razbrav greska
Кај Димчев бев 12+2, како што ме водат по последен циклус, што би му дошло отприлика исто. Добро си разбрала. А за приска не мораш. Јас кога отидов кај матичниот по упат, ми рече дека он не препорачува да се прави, а и многу други доктори се со истото мислење зошто е ептен статистички. Така да твој избор е.
Zenski koga pocnavte so Femibion 2?Mislam deka treba od cetvrti mesec ili 14 nedela.Ako ne gresam.Koga pocnavte vie?
На пакувањето од Фемибион 2 пишува од полна 13 недела. Јас почнав некаде од 14 недела да го пијам, прво си го допив 1.
И јас почнав само со фолна, па во 6та недела кога ми потврдија срцева акција ми ги препишаа Фемибион 1. Која недела си ти, не ти спомна гинекологот да си земеш витамини?