Jas prosliot pat bev so zamrznatki embrioncinja i primav sabajle/navecer Crinon i sabajle plus prolutex i po 21 inekcija se pojavija tie alergii i mu kazavme mi rece dabroston mesto prolutex i eve preeska mm mu se javi mu objasni se kako bilo i prosliot pat i rekol aaa epa ako e takva rab.gledajte bockajte gi dodeka ne se desi nedaj boze pogolema alergija stvarno sega ovoj pat ne e zastrasuvacki nemam polinja crveni tuku brumcinja okolu 10 tina ceskaat malce no se izdrzuva...pa sega od punkcija sum so eden crinon navecer i edena prolutex i na 5 ti den od ET progesteronot mi bese 13.3 rece super e terajte so ista terapija...neznam dali se uspituva sega na 17 ti 20 ti den od et cisto da si vidam do kaj e ili da ne si go macam mozoceto a? pa sega samo Gospod neka ne cuva...denes ne mi se gadi i nemam glavobolki dali e toa normalno da izostanuvaat nekogas simptomite na den dva ima mesto za panika? Dlankite i mene @kukla21 mi se potat i vo glavata mnogu se potam pogotovo koga se dvizam celoto mi e utop so paloma setam vo raka celo vreme
Ме предупреди сестрата уште минатиот пат дека како иде времето ќе ми "утрнува" местото, ама мислев покасно ќе биде тоа.
Јас клексан боцкам и немам толку мака. во стомак боцкам цело време. Имам една модринка само, ама таа мислам од иглата ми е. Имав некои 4 клексани купено кои изгледа имаа тупа игла бидејќи и боцкањето ме болеше.
Јас од секој клексан имам модрица, ги боцкам во рака. Примав 10, денес испитував хемостаза и димери и ми продолжија уште 14 инекции. Сакав да прашам, кога носите документи во фондот, што документи треба, знам дека треба измештај некој од гинекологот дека сум ги примала инекциите ама овој извештај директно од гин. треба да го земам? И дали ми треба рецепта, бидејки јас немам рецепт имам само фискална и сметкопотврди. рецептите ми ги земаа во аптека.
Фискална, сметкопотврда и мислењето од трансфузиолог. Копија од трансакциска сметка и барање. Толку дадов јас. Незнам зошто така ти кажале. Си пишува на упатството кои се дозволени места. јадев јагоди и имав револуција од гасови
Го има на сајтот на фондот. Барање за рефундирање средства. Тоа е образец кој треба да го пополниш за да назначиш за што бараш рефундација.
Koga ke te bocnat trij go mestoto desetina minuti, da se razredi lekot. Me predupredija sestrite da masiram bidejki lekot e mrsen I moze da ostanat chvorovi. Jas imam edno malo.
Ne mila.Na 18ti sum.Sega bev na eho samo so doagam.Ne bev dobra denovive pa vikam aj da me zirne dr.Maloto raste i si mrda
Мене само едно топче ми се направи веројатно лошо боцнато. Тоа си постои две три недели и се повлече само. Внимавај само да не ти се повтори со секо боцкање