Јас па имам претерано сува кожа, дури и ми се перутаве. Исто и скалпот ми е таков, мислев дека ми е од шампонот, ама уствари не ми било од тоа. Некои црвенила имам по лицето, акни, а на градите забележав дека имам црвени брункички 2-3.
Ауу трудниии... јас помфрит не јадев. Ама на почеток на бременост само тоа ми се јадеше. У Горки секој ден со мм... помфрит со сос... у второ тромесечие не сакав. А киселини мислам цела бременост немав.
Jas denes se sreduvav vo kosata. Se sisav i farbav I taka dremam doma rekov pred Veligden da se sredam. Sexy se osecam Guskiii
Наздравје шишање и фарбањеееее сега спремна си за Велигден средена стокменка блазеситииии бравоооо од кој месец може да се фарба косата?
јас мислам да си ставам кана, секако поретко се фарбам и тоа со кана, мислам дека нема никаква штетна материја, сепак ми е страв се уште со хидроген
Мислам тука дебатиравме за пиење чај во бременост. Докторот ми кажа да не читам по форуми да си пијам што сакам. За мачнини помага ѓумбир. Ми кажа или тоа или некои апчиња - антиметил. Ги купив вчера, па ќе видам како ќе иде
И јас ги купив Антиметил ама уште немам пробано, сум немала голема потреба. Ајде кога ќе пробаш кажи ако не ти е тешко дали имаат некакво дејство.
Мислев да ги сефтосам сабајлево, ама па еве денес поарно ми е. Ми ги исфрли докторот овунорм и вчера не пиев. Може тие лошо ми делувале.
Meslinja dali imavte denovi na sam pocetok od bremenosta da ima denovi da vi se gadi macnini da imate i op eve jas dva dena skoro nemam normalno li e toa ili ima mesto za panika? Mnogu sum uprpana
Јас од вчера не сум на Овунорм. И гадењето ми е намалено. Незнам дали беше од нив, ама еве денес полесно ми е. Градите се дуваат и издувуваат нон стоп, што веќе го сметам за нормално Завршив работа и на трансфузиологија.
Брзо да. За да одиш со приоритетен упат - земаш упат за гинекологија и од таму може да ти дадат приоритетен упат за на трансфузиологија. Мене ми заврши работа докторката, ама и претходно одев кај неа, па ме знае. За следно, вака ќе си одам.